- Ja, jeg er et troll

Nå svarer han på kritikken fra Charlie Sheen.

LANGET UT: Sheen kalte sin motspiller Cryer for forræder og troll. Foto: TV3
LANGET UT: Sheen kalte sin motspiller Cryer for forræder og troll. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet rundt skandalestjernen Charlie Sheen (45) etter voldsanklagene mot ekskona Brooke Mueller.

Det fortsatte med vill festing med pornostjerner og narkotikamisbruk, noe som til slutt gjorde at Sheen mistet jobben i serien «Two and a Half Men».

I etterkant av sparkingen, saksøkte Sheen TV-sjefene, og gikk til angrep på motspiller Jon Cryer (45).

- Jon har ikke ringt meg. Han er en avhopper, en forræder, et troll. Er jeg nødt til å kalle ham en forræder for at han skal skjønne det? sa Sheen til E! Online.

I etterkant av utskjellingen, kom Sheen med en svært halvhjertet unnskyldning.

Nå svarer Cryer på kritikken fra Charlie Sheen, og det virker som han tar det hele på en humoristisk måte.

- Dette er veldig smertefullt for meg, og jeg er veldig lei meg. Jeg kan ikke tro jeg forteller dette. Men sannheten er at jeg er et troll, sa skuespilleren under et TV-besøk hos Conan O'Brien ifølge People.com.

Skuespilleren ville ikke mene noe alvorlig om sin motspiller Sheen under TV-opptredenen, og fortsatte med sin humoristiske tone.

- Det er ikke noe jeg liker å snakke om. Foreldrene mine vet ikke at jeg er et troll. Men sannsynligvis får de vite det nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sheens hjem ransaket av politiet