STÅR FRAM: Kerry Katona står nå fram som alkoholiker, og innrømmer at det er flere år siden hun første gang fikk behandling for sitt misbruk. - Jeg har aldri innrømmet det før, men det er en kamp jeg må kjempe resten av livet mitt, sier hun. Foto: All Over Press
STÅR FRAM: Kerry Katona står nå fram som alkoholiker, og innrømmer at det er flere år siden hun første gang fikk behandling for sitt misbruk. - Jeg har aldri innrømmet det før, men det er en kamp jeg må kjempe resten av livet mitt, sier hun. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, jeg er alkoholiker

Kerry Katona kommer med innrømmelsen etter skandaleintervjuet...

LOS ANGELES (Seher.no): I slutten av oktober dukket den tidligere "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (28) opp ruset på tv-showet "This Morning". 

Både programlederne og tv-seere satte kaffen i halsen da hun snøvlet seg gjennom intervjuet, men da programverten, Phillip Schofield (46), uttrykte stor bekymring for helsen hennes avfeide hun det hele med at hun hadde tatt medisiner.

Etter at det direktesendte programmet ble vist vakte det enorme reaksjoner. Mens Katonas ektemann Mark Croft er rasende på Schofield vil hennes eksmann, Brian McFadden (28), gjøre alt for å ta fra henne deres to felles døtre. 

Nå innrømmer firebarnsmoren for første gang at hun er alkoholiker, skriver The Sun.

- Etter et opphold på klinikken "The Priory" for fire år siden fikk jeg diagnosen alkoholiker.

- Dette er ikke noe alle vet, for jeg har aldri innrømmet det før, men det er en kamp jeg må kjempe resten av livet mitt, sier hun ifølge The Sun.
Videre sier Katona at hun har et håp om å bli frisk.

- Jeg kan gå flere dager uten å ta meg en drink, men det er hardt. Jeg lover aldri meg selv eller familien at jeg kan vinne over avhengigheten, men jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan. 
28-åringens publisist, Max Clifford, fikk sparken etter at han uttalte seg om det skandaløse tv-intervjuet, men han føler fremdeles med den tidligere popstjernen og håper hun nå vil få hjelp for alkoholismen.

 - Jeg har visst at Kerry har slitt med dette i lang tid, men at hun nå står frem som alkoholiker er i alle fall et skritt i riktig retning.

- Forhåpentligvis vil hun nå få den støtten og behandlingen hun trenger for å komme seg på beina igjen.

LES OGSÅ: - Vi hadde aldri sendt intervjuet...