Lisa Rinna:

- Ja, jeg er 53 år

Skuespilleren er godt fornøyd med sitt eget ytre.

TV-STJERNE: Skuespilleren Lisa Rinna er best kjent for sine roller som Billie Reed i såpeoperaen Days of Our Lives og Taylor McBride i dramaserien Melrose Place. Foto: NTB Scanpix.
TV-STJERNE: Skuespilleren Lisa Rinna er best kjent for sine roller som Billie Reed i såpeoperaen Days of Our Lives og Taylor McBride i dramaserien Melrose Place. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Lisa Rinna (53) har aldri lagt skjul på at hun liker å vise frem sin veldreide kropp og har flere ganger stilt opp i Playboy.

Tobarnsmoren, som er aktuell i «The Real Housewives of Beverly Hills», er derfor opptatt av å holde seg i god form.

Sist uke viste hun stolt frem resultatet av sine regelmessige treningsøkter og sunne kosthold.

I en liten hvit bikini med røde lepper, som hun hadde fått i gave av ektemannen Harry Hamlin (65), poserer hun drevent foran speilet mens hun tar en selfie.

- HH har kjøpt en leppe-bikini til meg. Ja, håret mitt er annerledes på dette bildet. Og ja, jeg er 53. Og ja, jeg eier faen meg alderen, skriver hun som tekst.

Kommentarene lot ikke vente på seg:

- Jeg er 37 og kommer aldri til å ha en så flott kropp, skriver en.

- Hjertet mitt sluttet å slå!! Så vakker, skrytes det.

- Wow.... Lisa! Du ser fantastisk ut til å være 53. Jeg er så sjalu.

- Jeg viste bildet av deg til mannen min og spurte hvor gammel han trodde du var. Han svarte 25, avslører en annen.

LYKKELIG GIFT: Her er Lisa og skuespiller ektemannen Harry Hamlin sammen på en filmpremiere tidligere denne uken. Foto: Scanpix.
LYKKELIG GIFT: Her er Lisa og skuespiller ektemannen Harry Hamlin sammen på en filmpremiere tidligere denne uken. Foto: Scanpix. Vis mer

- Vær så snill og adopter meg i et år og gjør meg like fantastisk som deg, ber en fan.

Mens andre ikke lot seg imponere:

- Du har hatt flere plastiske operasjoner enn noen egentlig vet, og i alle fall mer enn en vanlig kvinne har råd til. Du er like falsk og oppmerksomhetssyk som Mariah Carey, tordner en av følgerne.

Har fikset på utseendet

TV-stjernen har aldri har nektet for at hun har benyttet seg av kosmetisk kirurgi.

I 2010 lot hun kameraene slippe inn i operasjonssalen da hun fikset leppene i sin egen dokusåpe «Harry loves Lisa».

- I min alder må du se bra ut hvis du fremdeles vil jobbe. Noen ganger prøver du derfor ulike ting i håp om at det vil hjelpe - slik jeg har gjort.

- Jeg bruker Botox og Juviderm, og jeg er det perfekte eksempel på at man må være forsiktig med overdreven bruk, har hun tidligere sagt til People magazine.

I 1997 giftet Lisa seg med «Lov og rett i LA»-stjernen Harry Hamlin (65) og paret var på den tiden et av Hollywoods heteste par.

Duoen har døtrene Delilah (18) og Amelia (15) sammen.

KJENTE FJES: Det er mye drama og intriger i reality-serien The Real Housewives Of Beverly Hills hvor Lisa medvirker. Her med de andre kvinnene i serien. F.v: Eden Sassoon, Lisa Vanderpump, Eileen Davidson, Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi og Dorit Kemsley. Foto: NTB Scanpix.
KJENTE FJES: Det er mye drama og intriger i reality-serien The Real Housewives Of Beverly Hills hvor Lisa medvirker. Her med de andre kvinnene i serien. F.v: Eden Sassoon, Lisa Vanderpump, Eileen Davidson, Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi og Dorit Kemsley. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Dramatisk fødsel for Paradise-Tina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer