DATER PÅ NY: - Han har faktisk taklet det rimelig bra, men han skulle vel helst sett at jeg var med i "Robinson" istedenfor "Ungkaren". Bitte litt sjalusi har det vært, det har nok stukket litt i hjertet hans av og til, forteller Silje Haukner om sin ny Foto: Anders Myhren/Seher.no
DATER PÅ NY: - Han har faktisk taklet det rimelig bra, men han skulle vel helst sett at jeg var med i "Robinson" istedenfor "Ungkaren". Bitte litt sjalusi har det vært, det har nok stukket litt i hjertet hans av og til, forteller Silje Haukner om sin ny Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Ja, jeg dater en ny mann

Han har nok hatt sine formeninger om Jørgen, innrømmer Ungkaren-finalisten.

Publisert
SEHER.NO: I torsdagens "Ungkaren"-finale ble Silje Haukner (39) slått på målstreken av Katinka Hellan (21). Men det betyr ikke så veldig mye akkurat nå. For drøye én måned siden møtte hun nemlig en ny mann. Til Seher.no innrømmer 39-åringen også at det langt på vei er i ferd med å utvikle seg til en mer alvorlig romanse.

- Jeg trengte litt tid til å slikke sårene etter å ha blitt dumpet av "Ungkaren" i beste sendetid, men jeg har datet en ny mann i en måneds tid, ja, sier hun.

Fra før av er det kjent at Silje flere ganger har datet yngre menn, blant annet en som var 16 år yngre enn henne selv. Navnet på det som kan bli hennes nye kjæreste ønsker hun ikke å røpe, men hun bekrefter at også han er yngre - og at han bor i Råholt-området, der hun selv holder til.

- Vi har kjent hverandre fra tidligere, forteller hun hemmelighetsfullt.

- Hvordan har din nye date reagert på at du er med i årets "Ungkaren 20 vs. 40"?

- Han har faktisk taklet det rimelig bra, men han skulle vel helst sett at jeg var med i "Robinson" istedenfor "Ungkaren". Bitte litt sjalusi har det vært, det har nok stukket litt i hjertet hans av og til.

39-åringen avslører også at han ikke har spesielt mye til overs for Asker-kjekkasen Jørgen Festervoll.

- Han fikk ganske tidlig sine negative formeninger om Jørgen. Men det er jo ganske vanlig, det er vel en iboende menneskelig svakhet, mener hun.

- Er du forelsket, Silje?

- Det er alt for tidlig å si, men jeg ser et potensiale, smiler Silje Haukner, som røper at den nye daten er "mørk, men ikke fullt så mørk som Jørgen Festervoll".

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdagerlokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var fjernt fra min verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer