- Ja, jeg begynte å gråte

Grease-dommeren slet med tårene etter at favoritten røk ut.

GRÅT: Vibeke Sørlie var ikke fornøyd med at Alexandra Joner måtte ut av den andre Grease-semifinalen. Foto: Stella Pictures
GRÅT: Vibeke Sørlie var ikke fornøyd med at Alexandra Joner måtte ut av den andre Grease-semifinalen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag gikk den andre - og siste - "Grease"-semifinalen av stabelen på Christiania Teater i Oslo. 

Forrige onsdag var det Bjørnar og Kai Thomas Ryen Larsen som gikk videre fra den første semifinalen. Denne gangen var det Alexandra Joner og Malin Schavenius som måtte ta den tunge veien ut av konkurransen. Det var tungt for dommer Vibeke Sørlie.

Se videointervju fra den andre "Grease"-semifinalen nederst i saken!

- En jente som rører meg
- Alexandra ligger mitt hjerte nærmest. Hun kommer fra ingenting, er selvlært og en underdogs. Hun rører meg, og er en inspirasjon for andre, sier dommeren til Seher.no.

I det øyeblikket 19-åringens navn ble lest opp, kom følelsene veltende for det hip-hop-glade jurymedlemmet. Og da hun skulle si sine siste "Grease"-ord til den sang- og danseglade jenta, var det tydelig at hun hadde problemer med å holde stemmebåndet på rett kurs.

- Ja, jeg begynte å gråte. Den dagen jeg ikke lenger blir berørt av slikt - da kan jeg bare slutte med dette. Alexandra er en jente som rører meg, forteller Vibeke, som innrømmer at Joner har vært favoritten hennes hele veien.

- Jeg har vært spent på henne, og har hatt en liten knapp på henne hele veien, ja, bekrefter hun.

Omfavnet favoritten
Etter flere forrykende sceneprestasjoner, var det altså Sofie og Nicoline som trakk de lengste stråene og som nå er videre til den store finalen som holdes neste onsdag.

Alexandra Joner var derimot ikke spesielt lei seg etter å ha røket ut av det populære TVNorge-programmet.

- Det går greit, jeg tenker bare at dette er begynnelsen og ikke slutten. Det var selvfølgelig trist å ryke, men sånn er det bare, sier hun til Seher.no.

Etter at TV-kameraene ble slått av, ble "Grease"-semifinalisten omfavnet av sin dommerfan, Vibeke Sørlie. Og heller ikke Alexandra klarte å holde tårene unna.

- Ja, jeg begynte å gråte selv. Men det er selvfølgelig veldig rørende og hyggelig at Vibeke bryr seg på den måten. Etterpå ga hun meg mange gode ord, forteller hun.

Malin Schavenius imponerte alle med sine fantastiske vokale prestasjoner. Likevel måtte hun altså forlate programmet. Men selv var hun bare glad.

- Jeg er utrolig overrasket over at jeg kom så langt. Og de tilbakemeldingene jeg fikk var bare så sterke at jeg ikke er skuffet akkurat nå, sier hun til Seher.no.

"Grease"-finalen sendes på TVNorge onsdag 5. november!

Har du et kjendistips? Tips oss på her!

LES OGSÅ: - Er ikke dette sexy kanskje?

Se videointervju fra den andre "Grease"-semifinalen her:[obj:media:7011]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer