- Ja, jeg ammer under «Skal vi danse»

«Skal vi danse»-stjernen har langt fra bare dans å tenke på. Se video!

DANSET SEG VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Egor Filipenko er videre i årets «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures
DANSET SEG VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Egor Filipenko er videre i årets «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: I oktober i fjor ble det kjent at den tidligere skistjernen Kari Traa (37) og ekstremsportutøveren Lars Haukom hadde fått sitt første barn sammen. Og den snart ett år gamle jenta er med mamma på hver eneste direktesending av «Skal vi danse».


Da Seher.no skulle snakke med Kari Traa og dansepartner Egor Filipenkode etter premieren forrige helg, lot det seg ikke gjøre. Årsaken var enkel: 37-åringen måtte nemlig trå til og amme midt under «Skal vi danse»-sendingen.


- Hun suger jo ut all energien min. Ja, jeg ammer litt innimellom. Når man er mor, så må man ta ansvar vet du, sa Kari Traa til Seher.no etter det andre programmet.
 
- Er hun med hver lørdag, Kari?

- Ja, hun er med hver lørdag, hun må jo det. Men hun er ikke her inne da, hun skjønner jo ikke bæret av hva som skjer her. Men hun er jo rundtom. Hun er i sminken, det er de som tar seg av henne.

Den alltid like blide 37-åringen er svært glad for at hun får minst en uke til på danseparketten. Traa og dansepartneren legger nemlig ikke skjul på at de har vært noe nervøse den siste tiden.

- Det er kjempedeilig at vi er videre, man blir så lettet. Vi har svevd på en sky en liten stund. Men vi var de første som ble ropt opp da, så vi slapp jo og vente som mange av de andre, samstemmer de.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjør vondt dypt inn i hjertet  

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:10046]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer