GIFTER SEG?: Paris Hilton ønsker å gifte seg før lillesøster Nicky gjør det. Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Paris Hilton ønsker å gifte seg før lillesøster Nicky gjør det. Foto: All Over PressVis mer

Ja, hun vil gifte seg!

Paris nekter å la lillesøsteren gifte seg før henne...

SEHER.NO: Etter mange opp- og nedturer, virker det endelig som Paris Hilton (28) og Doug Reinhardt (24) endelig har et sunt og stabilt forhold. Og det vil sannsynligvis ende i et snarlig giftermål, i hvert fall om man skal tro paret selv.

- Jeg tror noe kommer til å skje i det kommende året, sier Doug til OK! Magazine, og hinter ifølge magasinet til at Paris ønsker å gifte seg før lillesøster Nicky Hilton er klar for å innta kirkegulvet.

Nå har kjendisparet store planer for de neste månedene.

- Vi skal til Brasil for å feire Valentines Day sammen. Vi gjør det samtidig som det er karneval der, og jeg har noen ess i ermet, sier Doug lurt.

Og Paris selv hevder hun aldri har hatt det så bra som hun har det akkurat nå. Kjæresten Doug skal ha mye av æren for akkurat det.

- Han blir den første gutten til å tilbringe Valentines Day sammen med meg. Han er alltid veldig romantisk og gjør alt mulig for meg, sier hun.

Hilton avslører også hva paret helst gjør når de tilbringer tid sammen.

- Jeg elsker å bare ligge i senga og kose eller se på film. Jeg liker også å lage middag, eller å bestille noe mat. Det er mye mer moro enn å gå ut på en nattklubb. Jeg vil mye heller bare være sammen med ham alene.


Reinhardt og Hilton gjorde det slutt i juni i fjor, men ble sammen igjen i august.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk drømmegave av kjæresten