TO RINGER: De spesiallagde gifteringene til Kate Bosworth ble designet for å stå i stil med den flotte Art Deco-forlovesesringen. Valget falt til slutt på to ringer i samme design - én på hver side av stjernens elskede forlovesesring.  Foto: Maciel-Juliano-Nic/X17online.com
TO RINGER: De spesiallagde gifteringene til Kate Bosworth ble designet for å stå i stil med den flotte Art Deco-forlovesesringen. Valget falt til slutt på to ringer i samme design - én på hver side av stjernens elskede forlovesesring. Foto: Maciel-Juliano-Nic/X17online.comVis mer

Ja, hun har to gifteringer!

Den nygifte skuespilleren forteller om det spesielle valget.

SEOGHØR.NO: «Straw Dogs»-stjernen Kate Bosworth (30) giftet seg lørdag med regissørkjæresten Michael Polish (42).

Da de mandag ankom L.A. etter bryllupsfeiringen i Montana, var det intet rom for tvil om at Bosworth herved er en gift kvinne.
 
Hollywood-skjønnheten har nemlig valgt å gå med to gifteringer, som er plassert på hver sin side av den flotte forlovelsesringen. De uvanlige ringene er i platina, og spesiallaget av juvelér Ocappi, skriver UsWeekly.
 
- Designet til gifteringene er basert på designet til forlovelsesringen, som er et Art Deco-design fra 1920-tallet. På forlovelsesringen er det to delikate baguette-diamanter som støtter hoveddiamanten. Vi ville skape en giftering som hadde 12 slike baguetter, én for hver måned i året, forteller Bosworth selv til UsWeekly.

Den stilsikre stjernen ville ha helt unike ringer som passet til parets personlige estetikk - noe hun mente var avgjørende siden gifteringene brukes hver eneste dag.

Både Bosworth og Ocappis kreative leder, Haki Abehsera, er svært fornøyd med resultatet.

- Det var vidunderlig å samarbeide med Kate, fordi hun har en fantastisk stilsans som gjorde den kreative prosessen så levende. Hun gav uttrykk for hvor mye hun elsket forlovelsesringen sin, og at hun ville ha noe som passet til den uten å ta for mye oppmerksomhet bort fra forlovelsesringen, forklarer Abehsera.

Også den nyforlovede «Avengers»-stjernen Scarlett Johansson (28) har fått en lekker Art Deco-ring av sin utkårede, franske Romain Dauriac (31). 

Kate Bosworth var iført en brudekjole med langt slep fra stjernedesigner Oscar de la Renta under vielsen i helgen.

Før bryllupsfesten skiftet stilikonet til en tyllkjole med blomsterbroderier - og etter alt å dømme passet også begge kjolene ypperlig til brudens gifteringer!
 
LES OGSÅ: - Du er en ubrukelig parasitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.