- Ja, hun har fått kreft

Angie Everhart opereres denne uken.

SØNN: I 2009 ble hun mamma til Kayden Bobby Everhart (3).  Foto: Stella Pictures
SØNN: I 2009 ble hun mamma til Kayden Bobby Everhart (3). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Sports Illustrated-modellen Angie Everhart (43) bekrefter via sine pressetalsmenn at hun har fått kreft, skriver TMZ.

«Ryktene har svirret om Angies helse, og hun ønsker nå at sannheten skal komme fram én gang for alle. Ja, hun har fått diagnosen skjoldbruskkjertelkreft, men heldigvis er prognosene gode, heter det i pressemeldingen».

43-åringen er alenemor til lille Kayden Bobby Everhart (3).

«Angie blir operert i morgen, og det er ventet at hun er tilbake på jobb og mammaplikter om noen uker», står det videre i pressemeldingen.

Den rødhårede skjønnheten ble for alvor kjent da hun i 1995 sto modell for Sports Illustrated, og har siden gjort flere modelloppdrag for både Sports Illustrated, Playboy og Elle.

I 2003 ble hun nummer 98 på amerikanske FHMs liste over verdens mest sexy damer.

Everhart har også spilt i filmer som «Last Action Hero», «Trigger Happy» og «Take Me Home Tonight», i tillegg til ulike programlederjobber.

Fra 1996 til 1997 var 43-åringen gift med skuespiller Ashley Hamilton (38). Hun har også vært forlovet med Sylvester Stallone (66), samt datet playboyene Howard Stern (59) og prins Albert av Monaco (55).

LES OGSÅ: Er Beyoncé gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer