BLIR FORELDRE: Penelope og Javier blir snart foreldre for første gang. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Penelope og Javier blir snart foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

- Ja, hun er gravid!

Hollywoodskjønnheten venter sitt første barn.

Publisert
SEHER.NO: Graviditetsryktene rundt den spanske skuespillerinnen Penelope Cruz (35) startet for fullt da hun viste seg i en svært tettsittende kjole da hun promoterte sin nye film "Broken Embraces" i Berlin mandag.

Nå bekrefter en kilde til nettstedet JustJared at det stemmer at Hollywoodstjernen og kjæresten Javier Bardem (40) venter sitt første barn.

- Penelope er rundt fire måneder på vei. Hun er veldig frisk og kommer til å bli en fantastisk mor, forteller kilden.

Til tross for at 35-åringen venter sitt første barn, har hun tidligere uttalt at hun ikke har noen planer om å gifte seg.

- Når jeg får barn vil jeg gjøre det ordentlig bra, og jeg vil at barnet skal være hovedprosjektet i livet mitt. Jeg vet ikke om jeg tror på ekteskapet. Jeg tror på familie, kjærlighet og barn, fortalte hun til augustutgaven av Psychologies Magazine, ifølge JustJared.

Penelope og Javier møtte hverandre under innspillingen av filmen "Jamon Jamon" i 1992, og har senere medvirket i filmene "Live Flesh" og "Vicky Christina Barcelona" sammen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg vil ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer