- Ja, hun er gravid

Superstjernen er over fire måneder på vei.

BABYLYKKE: Penelope Cruz og ektemannen Javier Bardem venter barn.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Penelope Cruz og ektemannen Javier Bardem venter barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Stjerneparet Penélope Cruz (36) og Javier Bardem (41) har holdt en lav profil siden de ble sammen i 2007, og uttaler seg svært sjeldent om sitt privatliv.

Derfor vekket det stor oppsikt, da det ble kjent at paret hadde giftet seg i en svært privat, og hemmlig, seremoni på Bahamas i juli i år.

Bryllupet satte også i gang en rekke spekulasjoner om hvorvidt Penelope er gravid, og bilder av en «rundere» Cruz fra innspillingen av den siste «Pirates of the Caribbean»-filmen, samt det at hun den siste tiden har iført seg løse plagg, har bidratt til å sette ekstra fart på babyryktene.

Nå viser det seg imidlertid at ryktene stemmer. Ifølge People magazine har nemlig stjerneparets talspersoner bekreftet graviditeten, og avslører at Penelope er fire og en halv måned på vei.

- Penelope er fire og en halv måned gravid, sier en talsperson for stjerneparet til People.

Også i fjor gikk det en rekke rykter om at filmstjernen ventet barn. Den gang gikk hun selv ut og avviste babyryktene.
 
- Plutselig begynte venner å gi meg presanger mens de sa «Gratulerer, du er gravid». Men jeg svarte «Det er jeg ikke», så bare returner gavene. Det er helt utrolig, sa skuespillerinnen til Us magazine i september i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Giftet seg i hemmelighet