Morten Breum kjæreste:

- Ja, hun er Aviciis eks

Avdøde Aviciis «hemmelige» kjæreste har funnet lykken igjen.

KJÆRESTEAVSLØRING: Den danske DJ-en Morten Breum bekrefter i et innlegg på Instagram at han har funnet lykken med ekskjæresten til avdøde Tim Bergling. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEAVSLØRING: Den danske DJ-en Morten Breum bekrefter i et innlegg på Instagram at han har funnet lykken med ekskjæresten til avdøde Tim Bergling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da DJ-en Tim Bergling, best kjent under artistnavnet Avicii, gikk bort i april fjor, var en hel verden i sorg. Han ble bare 28 år.

Bergling etterlot seg sørgende fans og familie, og etter at dødsfallet ble kjent dukket det sporadisk opp nye detaljer om hans liv og om hvordan han døde. Blant annet skrev familien hans et åpent brev, der det kom fram at Bergling «ikke orket mer».

Kort tid etter dødsfallet ble det også kjent at den Bergling hadde hatt en «hemmelig» kjæreste - modellen og skuespilleren Tereza Kacerova (26). Nå har hun funnet kjærligheten på ny, også denne gang med en skandinavisk DJ.

Det er den danske DJ-en Morten Breum (37) som har kapret hjertet til Kacerova, ifølge flere danske medier - deriblant Ekstra Bladet og BT. Hun har tidligere fortalt om forholdet, men det er først nå at Morten Breum bekrefter romansen.

Det gjør han i et innlegg på Instagram.

- Elsker alt ved henne

«Nå har jeg har noe på hjertet, som jeg er nødt til å fortelle. For et par måneder siden møtte jeg ei fantastisk jente i Los Angeles, og i det øyeblikket jeg møtte henne ble jeg forelsket», skriver Breum.

Se dette innlegget på Instagram

Outside of my music, I have never been good at sharing pieces of myself, especially if I have to write it down. But now I have something in my heart and on my mind that I need to express. A couple of months ago in Los Angeles, I met an amazing girl and fell in love with her from the moment we met. Having spent the past few years on the road working on my music and living the single life, this wasn’t something I was looking for, but something changed when I met her. Our energies are perhaps the biggest contradiction ever and that’s probably why I love everything about her. But, nothing in life is ever this easy, especially if it’s good, and that is the case here as well. Yes, she is Avicii’s ex girlfriend. Tim and I had crossed paths many times over the years- as I had opened up for him countless times at shows, he had remixed some my music and I know his old manager and the people around him well. I had never been good friends with him, but we would always greet each other, as many DJs did, with well wishes and admiration, but that was the extent of it. I will always have tremendous respect for Avicii as a musician and in my opinion he is one of the greatest musical geniuses of our generation. I'm truly sorry if it hurt anyone that I'm with Tereza, it's never been my intention. Many of you have DM-ed me, asking why her? There are so many other girls. But for me there are no other girls — Morten

Et innlegg delt av MORTEN (@mortenofficial)

Han har delt et bilde av de to fra storbyen New York, der de ser veldig forelsket ut.

«(...) Det var ikke noe jeg søkte. Men noe endret seg da jeg møtte henne. Våre energier er kanskje de største motsetningene noensinne, og det er sannsynligvis derfor jeg elsker alt ved henne. Men ingenting i livet er noen gang lett», fortsetter 37-åringen, og går inn på et tema som tilsynelatende er sårt for mange - at Kazerova er eksen til avdøde Tim Bergling.

«Ja, hun er Aviciis ekskjæreste. Veiene til Tim og meg har krysset hverandre mange ganger i årenes løp, da jeg har varmet opp for ham ved utallige show. Han har remixet noe av min musikk, og jeg kjenner hans gamle manager og folk rundt ham godt. Jeg var aldri en nær venn av ham, men vi hilste på hverandre - slik mange DJ-er gjør», skriver han.

- Hvorfor henne?

Videre forteller den danske DJ-en at han har mottatt blandede reaksjoner på forholdet, og at mange ikke kan forstå hvordan han kan «gjøre noe sånt» mot en avdød venn. Han understreker imidlertid at han har dyp respekt for Avicii som musiker, og at han ser på ham som «en av de mest begavede musikalske genier i vår generasjon».

Breum skriver følgende:

«Jeg er oppriktig lei meg hvis det sårer noen at jeg er sammen med Tereza, det har aldri vært min intensjon. Mange av dere har skrevet til meg privat og spurt: «Hvorfor henne? Det er så mange andre jenter». Men for meg er det ingen andre», avslutter DJ-en.

Til tross for at flere skal ha sendt kritiske spørsmål, er det tydelig at mange støtter forholdet. I kommentarfeltet under bildet han har delt, som i skrivende stund har fått over 12 000 likerklikk, strømmer det over av gode ord og lykkeønskninger fra fans.

- Jeg slipper taket

Da Tim Bergling gikk bort i fjor, beskrev Tereza Kacerova en bunnløs sorg i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

«Jeg har brukt de siste dagene på å vente at jeg skal våkne, vente på at noen skal si til meg at dette er en syk vits eller en forferdelig feil. Jeg tror at det til slutt har blitt klart for meg at jeg virkelig aldri kommer til å møte deg igjen», skrev hun.

Se dette innlegget på Instagram

❤️ Part 1/2

Et innlegg delt av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

I januar åpnet Kacerova, som opprinnelig er fra Tsjekkia, nok en gang opp om livet uten Avicii. De to hadde et forhold gjennom hans siste leveår.

Til to bilder av seg selv sammen med sin sønn og Bergling, referte Kacerova til en Vietnam-tur, som etter alt å dømme var en drøm for dem begge å gjennomføre.

«2019. Jeg reiste med motorsykkel fra Hanoi til Ho Chi Minh-byen for oss begge. Vi ville ha ledd sammen hele veien. I stedet måtte jeg bruke reisen på å bearbeide din død.», skrev 26-åringen.

«Jeg vil aldri glemme deg. Men jeg slipper taket», la hun til.

LES OGSÅ: - Hun slet i mange år for å forsørge oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer