PÅ JAKT IGJEN: - Jeg er som en puma. De må være 30 år eller mer - med jobb! Ikke det at jeg vil at dem skal ta vare på meg, jeg vil bare at de skal ta vare på seg selv, sier Ricki Lake om en fremtidig kjæreste. Foto: AP
PÅ JAKT IGJEN: - Jeg er som en puma. De må være 30 år eller mer - med jobb! Ikke det at jeg vil at dem skal ta vare på meg, jeg vil bare at de skal ta vare på seg selv, sier Ricki Lake om en fremtidig kjæreste. Foto: APVis mer

- Ja, hjertet mitt er knust

TV-stjernen har alvorlig kjærlighetssorg.

SEHER.NO: Skuespiller og TV-stjernen Ricki Lake (41) har kjærlighetssorg etter at hennes seneste forhold har tatt slutt. Den verdenskjente kvinnen har datet flere menn etter at det ti år lange ekteskapet med artisten Rob Sussman tok slutt i 2003.

Nå erkjenner Lake at hun sliter med å komme over det seneste bruddet - fordi det fortsatt er forholdsvis ferskt.

- Ja, hjertet mitt er knust. Men jeg er ok, jeg har det bedre nå enn hva jeg hadde igår, sier 41-åringen til Contactmusic.

Den tidligere talkshow-dronningen, som har to sønner med Sussman, nekter dog å fortelle hvem som var hennes siste kjæreste. Men hun innrømmer at hun liker yngre menn med stabil økonomi.

- Jeg er som en puma. De må være 30 år eller mer - med jobb! Ikke det at jeg vil at dem skal ta vare på meg, jeg vil bare at de skal ta vare på seg selv, forteller hun til nettstedet.

Ricki Lake har gjennom hele livet slitt med vektproblemer, og tidligere har hun avslørt at hun ble seksuelt misbrukt som ung - og at det på et tidspunkt var en av grunnene til at hun veide nærmere 120 kilo.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Kan ikke tro at jeg var feit