- Ja, han gikk ned på kne og fridde

Tone Damli Aaberge bekrefter forlovelse med Aksel Hennie.

FRIDDE: Aksel Hennie fridde under parets ferietur til Paris - og fikk ja av Tone. Her er hun avbildet torsdag i Sverige. Foto: Jonas Frøland/Se og Hør
FRIDDE: Aksel Hennie fridde under parets ferietur til Paris - og fikk ja av Tone. Her er hun avbildet torsdag i Sverige. Foto: Jonas Frøland/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (24) og Aksel Hennie (36) skal gifte seg. Det bekrefter Tone selv overfor Se og Hør.

- Ja, han er av gode gammeldagse typen og gikk ned på kne da han fridde, sier Tone til Se og Hør under Zerorally 2012 i Östersund.

- Hvor mange karat steinen er har ikke Aksel fortalt, men den er i alle fall fantastisk flott synes jeg, sier Tone.

- Dette er veldig ferskt, så vi har ikke rukket å planlegge noen detaljer ennå.


- Det var en kjempehyggelig overraskelse, men også litt forventet. Det kom ikke som julekvelden på kjerringa, nei, ler Tone hjertelig.


Tones manager, David Eriksen, sier at paret har planer om å gifte seg neste sommer.

- Jeg kan bekrefte at Aksel har fridd til Tone. Det er en utrolig hyggelig nyhet, og jeg vet det et meget lykkelig par som gleder seg til sommerbryllup i 2013, sier han til Se og Hør.

«Lykkelig gutt leser solskinnshistorier i avisene.... @tonedamli + @AkselHennie = #kjærleik», skriver Hennie på sin Twitter-side (ekstern lenke, red. anm.).

Aksel gikk ned på kne og fridde under parets romantiske ferie i Paris. Frieriet fant sted tirsdag kveld.

Damli Aaberge visste ikke hvor hun skulle da Aksel tok henne med mandag. På sin egen blogg skrev hun: «Aner ikke hvor vi skal, vet bare at jeg har verdens beste kjæreste».

Kort tid etter fikk hun beskjed om at de skulle reise til Frankrikes hovedstad.

Hennie og Damli Aaberge har vært sammen siden 2009, og bekreftet forholdet etter at de ble observert sammen i Haugesund i anledning filmfestivalen.

Da hadde Tone i tre uker nektet for at hun var sammen med skuespilleren. Men etter at Seoghør.no observerte et nyforelsket par som kysset på hverandre, klarte de ikke å holde på nyheten lenger.

- Jeg elsker kjæresten min, og jeg elsker at han er så romantisk! Romantiske menn er nydelig barskt. Jeg trodde faktisk ikke det gikk an å bli mer glad i gutten min, men jammen sprakk barometeret i går, det fosset over så til de grader, skrev Tone på bloggen sin etter valentinsdagen tidligere i år.

Det nyforlovede paret har nå kommet tilbake fra Paris.

Tone har tidligere vært sammen med Simen Wardenær, mens Aksel har vært sammen med Jannecke Nordskog, som han har et barn sammen med.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot samboerryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer