ER MED: Det har lenge vært spekulert i om Kim, spilt av Edward Schultheiss, ville være med på innspillingen av de nye episodene etter at han forsvant på sjøen i slutten av forrige sesong.  Foto: Seher.no/Per Ervland
ER MED: Det har lenge vært spekulert i om Kim, spilt av Edward Schultheiss, ville være med på innspillingen av de nye episodene etter at han forsvant på sjøen i slutten av forrige sesong. Foto: Seher.no/Per Ervland Vis mer

Ja, han er med på Himmelblå-innspillingen

- Men det gir ikke noe svar på om han lever eller ikke.

Publisert
SEHER.NO: Neste uke starter innspillingen av nye episoder av Himmelblå på Ylvingen.

Det har lenge vært spekulert i om Kim, spilt av Edward Schultheiss, ville være med på innspillingen av de nye episodene etter at han forsvant på sjøen i slutten av forrige sesong. Nå bekreftes det at han også får en rolle i den tredje sesongen, men om Kim lever videre er fortsatt hemmelig.

- Men det gir ikke noe svar på om han lever eller ikke. Den hemmeligheten akter vi å forsøke å holde på helt til serien kommer på lufta neste år, sier produsent Vegard Stenberg Eriksen til VG.

NRK har tidligere antydet att en mulig løsning er at Kim skal leve videre i minnet til Robin. Og dermed må scenene spilles inn på nytt uansett om han er i live eller ikke.

- Dere har fått informasjon som jeg ikke har fått. Jeg har ingenting å tilføye, sier Edward Schultheiss til avisen.

Kims mystiske forsvinning på havet i de siste episodene av sesong 2 av den populære serien ble sett av 1,3 millioner mennesker. Og det har vært enorm interesse rundt hva som virkelig har skjedd med Kim i serien.

- Jeg har alltid drømt om å bli skuespiller, og jeg synes det er hyggelig med oppmerksomheten. Jeg får en del spørsmål på sms og epost, og det er faktisk ikke alle som skjønner at "Himmelblå" er fiksjon og at Kim er en karakter, har Schultheiss tidligere uttalt til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Han er på en øde øy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer