- Ja, han er kjekk!

Tyske Lena avslører hva hun fikk i bursdagsgave av Didrik...Se videointervju!

BURSDAGSBARN: Tyske Lena fylte 19 år søndag, og ble feiret med brask og bram av sin egen delegasjon, samt norske Didrik Solli-Tangen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BURSDAGSBARN: Tyske Lena fylte 19 år søndag, og ble feiret med brask og bram av sin egen delegasjon, samt norske Didrik Solli-Tangen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se videointervju med tyske Lena nederst i saken!

Søndag markerte starten på MGP-sirkuset i Oslo, da den glamorøse åpningsfesten for Eurovision 2010 gikk av stabelen på Rådhuset.

Og alt som kunne krype og gå av delegasjoner, pressefolk og fans var tilstede på den fantastiske rosa løperen.

Blant deltagerne som strålte mest på festen, var Tysklands finalist og storfavoritt foran neste ukes finale - Lena Meyer-Landrut (19).

Se flere bilder fra åpningsfesten her!

Den søte brunetten hadde nemlig bursdag søndag, og ble feiret med brask og bram både av sin egen delegasjon og de andre deltagerne da hun gjennomførte sin andre sceneprøve på Telenor arena tidligere på dagen.

Også Norges vinnerhåp - Didrik Solli-Tangen (22) tok del i feiringen, og på sin bloggside la han ut flere bilder av seg selv og bursdagsbarnet, iført matchende partyhatter.
 
Under åpningsfesten senere på kvelden, kunne Lena avsløre overfor Seher.no at hun også hadde fått en «gave» av Solli-Tangen.

- De ga meg en fantastisk, nydelig kake og sang en norsk bursdagssang. Det var helt fantastisk, sa hun. 

Og da Seher.no spurte «Satellite»-sangerinnen om hun synes den norske finalisten er kjekk og om de har fått en god tone, ble hun litt fnisete og små-flau.

- Ja, han er kjekk. Men jeg vil ikke si noe mer enn det, smilte hun lurt.

19-åringen, som er direkte kvalifisert til lørdagens finale, har på kort tid rukket å bli et av de største stjerneskuddene i Tyskland, og hennes MGP-låt «Satellite»har lenge ligget på toppen av de tyske hit-listene. 

Nylig ga hun også ut sitt første album «My Cassette Player», som debuterte på førsteplass på de tyske album-listene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ler av rykteflommen

Se videointervju med tyske Lena nedenfor:[obj:media:8635]