<strong>SINGEL IGJEN:</strong> Etter et åtte år langt forhold, har Lillebror Sande Larsen (t.h.) og Kim Dahlstedt nå gjort det slutt med hverandre, og brutt forlovelsen. Foto: Se og Hør
SINGEL IGJEN: Etter et åtte år langt forhold, har Lillebror Sande Larsen (t.h.) og Kim Dahlstedt nå gjort det slutt med hverandre, og brutt forlovelsen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Ja, forlovelsen er brutt

Forholdet til den norske artisten Lillebror Sande Larsen tok slutt etter åtte år.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten Lillebror Sande Larsen (48) og Kim Dahlstedt (29) har brutt forlovelsen. Det bekrefter Sande Larsen overfor Seoghør.no.

- Ja, forlovelsen er brutt, og det er forferdelig trist. Vi er veldig lei oss begge to, men det er fornuften som seirer. Det er jo snakk om en ganske stor aldersforskjell her, og vi er på veldig forskjellige stadier i livet, sier han.
 
Paret holdt sammen i åtte år, med et kort brudd i 2009. Den gang tok det ikke lenger enn en uke før de ble sammen igjen - og forlovet seg.
 
- Det ligger ikke noe uvennskap bak, vi har blitt enige om bruddet, og er fortsatt veldig gode venner. Vi skal også fortsette med å treffe hverandre som venner i tiden fremover, men bryllup blir det ikke noe av, dessverre, sier artisten til Seoghør.no.
 
Han forteller at eksparet hadde forskjellige visjoner i livet, og det skal ha mye av skylden for at de nå velger å fortsette som single.
 
- Vi satte oss ned og snakket om det for to dager siden. Jeg synes det er viktig at et par skal ha et felles mål i livet. Men mens han er nyutdannet tatovør og ønsker å trappe opp i livet, ønsker vel heller jeg å trappe ned, og drømmer om å starte en kafé eller et lite pensjonat i Spania. Vi har forskjellige visjoner.
 
- Jeg er glad i ham som om han skulle vært broren min, han er den snilleste personen i verden.
 
Sande Larsen, som for mange er kjent som pianisten fra «Reisesjekken», som gikk på TVNorge på 1990-tallet, har nok av ting å holde fingrene i denne sommeren.
 
- Denne sommeren er jeg «overkokt» av jobb. Blant annet holder jeg på med jubileumsplaten min. I tillegg er det en del kursvirksomhet og spillejobber, så jeg har nok av ting å gjøre, sier han til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forlovet etter en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer