SLUTT: Rachel Bilson og Hayden Christensen har nå bekreftet at forholdet mellom dem er over.  Foto: Stella Pictures
SLUTT: Rachel Bilson og Hayden Christensen har nå bekreftet at forholdet mellom dem er over. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ja, forlovelsen er brutt

«Pausen» reddet ikke forholdet til Rachel Bilson og Hayden Christensen.

SEHER.NO:  I juni kunne amerikanske medier avsløre at forholdet mellom tidligere «O.C»-stjerne Rachel Bilson (28) og hennes skuespillerforlovede Hayden Christensen (29) skrantet, og at paret hadde bestemt seg for å ta en pause og utsette det planlagte bryllupet.

Paret, som møttes under innspillingen av filmen «Jumper» for tre år siden, forlovet seg i 2008, og spekulasjonene om at det gikk mot brudd begynte å florere da Bilson dukket opp på filmpremiere uten forlovelsesringen tidligere i sommer.

Nå, snart to måneder etter at de bekreftet «pausen», har paret bestemt seg for å avlyse bryllupet og gå hver til sitt, skriver People.

- Ja, forlovelsen er brutt, sier Bilsons talsmann til bladet.

Årsaken til bruddet skal være at stjernene ikke fikk tilbragt nok tid sammen. Christensen, som er fra Canada, har nemlig valgt å bo i hjemlandet, mens Bilson er bosatt i LA.

- Det funket bare ikke. Bilson fokuserer nå på sin karriere, tilbringer tid med familien og ønsker bare å komme seg videre, sier en venn av stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Stjerneparet utsetter bryllupet