<strong>HET OMFAVNELSE:</strong> Ved første øyekast er det ikke akkurat enkelt å se at dette er en reklame for sko. Foto: All Over Press
HET OMFAVNELSE: Ved første øyekast er det ikke akkurat enkelt å se at dette er en reklame for sko. Foto: All Over Press Vis mer

Ja, dette er en skoreklame

Men det skulle man kanskje ikke tro?

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder og video nederst i saken!

SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (30) var en av kjendisene som takket ja til å delta i en pausereklame til årets største amerikanske sportsbegivenhet, nemlig Superbowl.

Og superstjernen viste seg fram fra sin beste side, der hun stilte i lett treningstøy og hete scener mot en mannlig muskelbunt.

Men at det var en skoreklame Kardashian spilte i, var kanskje ikke så lett å se.

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette. Du er fantastisk, den beste jeg noen gang har hatt. Men tingene funker ikke helt. Der er ikke noen andre, det er noe annet. Ha det bra, trener, hei på deg Shape-Ups, sier Kardashian i reklamen, før hun til slutt viser fram skoene.

Forventningene var store til Kardashian-reklamen før Superbowl, og viste seg å være en suksess, basert på anmeldelser i etterkant.

Se videoen her:Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er mer naken enn i Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer