SAVNET HVERANDRE: - Vi savnet hverandre da. Natalia er jo en snill og god jente. Man merker fort når noe mangler i livet, sier Stig Kjos om pausen mellom ham og Natalia ved juletider. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAVNET HVERANDRE: - Vi savnet hverandre da. Natalia er jo en snill og god jente. Man merker fort når noe mangler i livet, sier Stig Kjos om pausen mellom ham og Natalia ved juletider. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Ja, det var pause mellom oss

Men savnet førte Stig Kjos og Natalia Davadi sammen igjen.

SEHER.NO: Om cirka én måned er det duket for nok en sesong av knallsuksessen "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge, og denne gangen er det Jørgen Festervoll (30) som skal sjarmere jentene i senk.

I fjor derimot, var det Stig Kjos som satte kvinnenes hjerter i brann. Og det var Natalia Davadi som trakk det lengste strået den gang, og forholdet mellom dem har så langt levd i beste velgående - helt fram til juletider i fjor.

Da bestemte de seg nemlig for å skille lag for en stund. Men bare i cirka to uker. Da fant de ut av de savnet hverandre mer enn de kunne ane.

- Ja, det stemmer at vi hadde en liten pause, det var like etter jul hvis ikke jeg tar helt feil. Vi ville bare finne ut av forskjellige ting, og trengte litt tid hver for oss. Det er jo ikke til å legge skjul på at det har gått litt opp og ned til tider, sier Stig Kjos til Seher.no.

Men så fant de altså tilbake til hverandre og kjærligheten. For skal vi tro Stig selv, var det tøft å være borte fra Natalia - selv om det bare var snakk om et par uker.

- Du vet, forholdet vårt har vært satt på ganske store prøver. Og så gjør det jo ikke ting lettere når vi i perioder bor borte fra hverandre, hun har jo tross alt en sønn i Trondheim, sier han.

- Hva var det som gjorde at dere fant tilbake til hverandre?

- Vi savnet hverandre, da. Natalia er jo en snill og god jente. Man merker fort når noe mangler i livet.

Etter at forholdet mellom Ungkaren-paret ble offentlig i mai i fjor, har de to stadig vært omringet av ødeleggende rykter rundt deres kjæresteliv. Og fjorårets ungkar innrømmer at akkurat det var en sterk faktor til at det holdt på å gå galt for drøye én måned siden.

- Vi har opplevd en ekstra stor påkjenning med å være et "offentlig" par. Man begynner såklart å bli lei av den negative oppmerksomheten man får rundt rykter som ikke stemmer og slike ting. Alle vil si noe om hva som er bra og hva som ikke er så bra.

Dette er også én av grunnene til at Stig Kjos og Natalia Davadi har forsøkt å holde seg unna pressen, i hvert fall i større grad enn hva tilfellet har vært tidligere.

- Ja, vi har vært litt mer bevisste på det, og har prøvd så godt det er mulig å leve et normalt forhold. Men vi har samtidig forsøkt å ikke være helt Kåre Conradi og Lene Marlin da, smiler Stig Kjos til Seher.no.

Årets "Ungkaren 20 vs. 40" har sendestart på TVNorge i mars.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor ble Ungkarens kjæreste sjalu