USKYLDSHVIT: Skuespiller Sacha Baron Cohen er kjent for sine alter ego Ali G, Borat og nå sist den homofile motejournalisten Bruno. Under MTV Move awards søndag svevde han inn som den reneste Ikaros.  Foto: All Over Press
USKYLDSHVIT: Skuespiller Sacha Baron Cohen er kjent for sine alter ego Ali G, Borat og nå sist den homofile motejournalisten Bruno. Under MTV Move awards søndag svevde han inn som den reneste Ikaros. Foto: All Over PressVis mer

- Ja det var avtalt spill

- Det er det eneste folk vil snakke om.

SEHER.NO: Under søndagens MTV Movie Awards skapte Sacha Baron Cohen furore - som vanlig.

Komikeren og skuespilleren kom utkledd som sitt nyeste alter ego den østerrikske motejournalisten Bruno for å dele ut pris.

Mens publikum satt og kikket mot scenen og ventet på at han skulle komme, dalte plutselig Sacha ned fra taket utkledd som Ikaros med hvite vinger.

Så fikk han tilsynelatende problemer med kablene som holdt ham fast, og falt ukontrollert ned i publikum. Han landet opp ned rett i fanget på rapperen Eminem, hvorpå rapperen ropte forbannet og forlot lokalet.

I ettertid er det blitt diskutert rundt omkring på nettet hvorvidt episoden av avtalt spill eller et rent tilfelle.

Den britiske kulturavisen The Guardian blant andre mener å fastlå at det hele var nøye planlagt.

Kamera sveipet over Eminem før Sacha hadde landet, og Eminem hadde dessuten mikrofon koblet på.

Og en annen viktig indikator, var at en av sjefskribentene for MTV Scott Aukerman blogget om at landingen var planlagt.

"Ja Bruno/Eminem-tingen var avtalt spill. Det er det eneste alle vil snakke om, så la oss få det ut av verden. De øvde på det til generalprøven, og ja det gikk så langt som det gikk på livesendingen etterpå," skrev Aukerman ifølge The Guardian.

Blogginnlegget skal ha blitt fjernet uten forklaring.

Se Bruno lande midt i fjeset på Eminem i videoen under:LES OGSÅ: Sa ja til å fettsuge baby