GÅR HVER SIN VEI: Jim Carrey og Jenny McCarthy kunngjorde tirsdag at de har bestemt seg for å gå hver sin vei, etter fem år sammen. Foto: All Over Press
GÅR HVER SIN VEI: Jim Carrey og Jenny McCarthy kunngjorde tirsdag at de har bestemt seg for å gå hver sin vei, etter fem år sammen. Foto: All Over Press Vis mer

- Ja, det er slutt

Superparet overrasket Hollywood.

SEHER.NO: I løpet av de fem årene de har vært sammen, har bryllupsryktene svirret stadig sterkere rundt komiker-stjernen Jim Carrey (48) og den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (37).

Men tirsdag overrasket kjendisparet underholdningsverdenen ved å annonsere at de har bestemt seg for å avslutte forholdet.

- Jenny og jeg har akkurat avsluttet vårt fem år lange forhold. Jeg er takknemlig for stundene vi har delt og ønsker henne alt godt, skrev Carrey på sin side hos det personlige nettstedet Twitter.

McCarthy sier til bladet People at hun fortsatt vil ha kontakt med Carrey og hans datter Jane, som ble mor for første gang i februar.

- Jeg vil fortsatt være i hans datters liv og Jim vil alltid ha en hovedrolle i hjertet mitt, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Feiret påske med ny kjæreste