- Ja, det er slutt

Den norske skuespilleren bekrefter bruddet til Seher.no

SINGLE: Lykken tok slutt for «Hotel Cæsar»-stjernene Jannecke Øinæs og Kim Daniel Sannes. Her er de på TV-seriens julebord i fjor. Foto: Stella Pictures
SINGLE: Lykken tok slutt for «Hotel Cæsar»-stjernene Jannecke Øinæs og Kim Daniel Sannes. Her er de på TV-seriens julebord i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På sensommeren i 2008 kom nyheten om at «Hotel Cæsar»-skuespillerne Kim Daniel Sannes (24) og Jannecke Øinæs (30) hadde funnet tonen på settet. Etter et par drinker, en god middag og noen flørtende blikk under seriens sommerfest ble de to stadig mer forelsket.

Senere bestemte Kim Daniel seg for å flytte inn hos kjæresten. Men nå er idyllen brutt. Det bekrefter Jannecke, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere, til Seher.no.

Nyheten har også slått ned som en bombe blant fans og venner på hennes egen Facebook-profil, der hun har endret status fra «in a relationship» til «single». Det samme gjelder på profilen til det som nå er hennes eks-kjæreste.

Meldingen har skapt store reaksjoner på nettsamfunnet, der den er etterfulgt av nesten hundre kommentarer. Hos Kim Daniel har cirka 50 lagt igjen kommentar. De fleste uttrykker medfølelse med det tidligere paret.

Det er ikke kjent hva som ligger bak bruddet mellom de to TV-kjendisene. Kim Daniel Sannes ønsker ikke å kommentere saken overfor Seher.no.

Da Seher.no møtte Sannes og Øinæs under «Hotel Cæsar»s tiårsjubileum i 2008, bestemte de seg for å kline litt for fotografene.

- Vi holder oss jo profesjonelle på jobb..., smilte Øines til Seher.no like etterpå.

30-åringen innrømmet samtidig at det er positivt for yrket deres at er kjærester - både på TV og i virkeligheten.

- Det hjelper jo i scenene at vi har en god kjemi, sa Øinæs, som nå altså igjen er blitt en singel kvinne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER OM CÆSAR: - Kjempetøft å spille en med bulemi


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer