- Ja, det er slutt mellom oss

Den norske artisten bekrefter bruddet.

BEKREFTER BRUDDET: - Det er bare sånn noen ganger at den kombinasjonen ikke fungerer helt. Men vi er fortsatt gode venner, forteller Carina Dahl til Seher.no. Foto: Privat
BEKREFTER BRUDDET: - Det er bare sånn noen ganger at den kombinasjonen ikke fungerer helt. Men vi er fortsatt gode venner, forteller Carina Dahl til Seher.no. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: I 2006 fant artist og modell Carina Dahl (24) tonen med Anton Granlund (27) under innspillingen av programmet «Big Brother». Like etterpå ble de kjærester.

Til Seher.no bekrefter nå Carina at det er slutt mellom de to, fire og et halvt år etter at de ble sammen.

- Ja, det er slutt mellom oss. Anton har et stort firma, driver syv klesbutikker, mens jeg er musiker og reiser mye. Og det er bare sånn noen ganger at den kombinasjonen ikke fungerer helt. Men vi er fortsatt gode venner, sier hun til Seher.no.

Brudd med kjæresten til tross, Carina Dahl føler ikke at hun har tid til å nye singellivet. Tiden strekker rett og slett ikke til.

- Singel og singel. Jeg lever for det jeg jobber med, egentlig. Jeg skriver låter, og er blant annet i USA fire-fem ganger i året - oftest i Los Angeles - for å møte andre låtskrivere, forteller den norske jenta, som er bosatt i Stockholm.

Carinas første singel, «Screw», spilles nå på radiostasjoner i 29 land, i tillegg til at den er playlisted og vises på MTV i Skandinavia. Snart er 24-åringen klar for singel nummer to, samt sin første plate.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste fram «usynelig» undertøy