- Ja, det er slutt mellom oss

Superstjernen bekrefter ryktene som har pågått i flere måneder.

SINGEL IGJEN: - Jeg er ute etter et mer modent, jordnært forhold. Det finnes gal og rolig kjærlighet, og jeg vil ha en enkel, tilfredstillende kjærlighet, forteller Drew Barrymore, som igjen er singel. Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: - Jeg er ute etter et mer modent, jordnært forhold. Det finnes gal og rolig kjærlighet, og jeg vil ha en enkel, tilfredstillende kjærlighet, forteller Drew Barrymore, som igjen er singel. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mot slutten av forrige uke stod Drew Barrymore (35) og det som tidligere var hennes kjæreste, Justin Long (32), sammen på den røde løperen under premieren av filmen «Going the distance» på Leicester Square i London.

Men filmen, som først gjenforente paret, ble også den som skildte dem fra hverandre, skriver Aftonbladet. Etter flere måneder med rykter bekrefter nemlig Barrymore nå at det er slutt mellom dem.

- Jeg har jobbet så mye at privatlivet mitt har måttet tåle en støyt. Men jeg tror nok at jeg kommer til å treffe noen etter hvert, sier filmstjernen til den svenske avisen.
 
35-åringen har allerede begynt å tenke sitt neste kjærlighetsforhold. 


- Jeg er ute etter et mer modent, jordnært forhold. Det finnes gal og rolig kjærlighet, og jeg vil ha en enkel, tilfredstillende kjærlighet, forteller Barrymore.
 
Ifølge Aftonbladet ser det ut til at det er hun som har gått raskest videre etter bruddet.

- Jeg vil ikke svare på noen personlige spørsmål, svarer han kort på den røde løperen.

På sine over 30 år i Hollywood har Drew Barrymore rukket å trekke seg utb av to ekteskap, samt en god mengde kjærester - blant andre skuespiller Jamie Walters, The Strokes-trommeslager Fabrizio Morettiog nå sist Justin Long.

Barrymore og Long var kjærester først mellom 2007 og 2008, før de altså igjen ble gjenforent under innspillingen av «Going the distance» i juni 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er som en 13 år gammel gutt