- Ja, det er over for Surferosa

Nå planlegger Mariann Thomassen å satse alene...

- DET ET OVER: På premieren av filmen «Cornelis» avslørte Mariann Thomassen at hun snart vil være klar med sin egen soloplate. Foto: Stella Pictures
- DET ET OVER: På premieren av filmen «Cornelis» avslørte Mariann Thomassen at hun snart vil være klar med sin egen soloplate. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere Idol-dommer og artist Mariann Thomassen (31) trådte inn i rampelyset som frontfiguren i bandet Surferosa for over ti år siden.

Men nå bekrefter den norske artisten at hun gir seg i Surferosa.

- Ja, det er over. Det kan jeg bekrefte. Nå lager jeg ny musikk, kun til meg selv, så kommer det en soloplate etter hvert, sier Mariann til Seher.no.

Surferosa - som fikk sitt store gjennomslag med soundtracket til «Bare Bea i 2002» - har fått mye oppmerksomhet i media, ikke minst på grunn av vokalisten fra Stryn, hennes sterke scenepersonlighet og fargerike kostymer. I utenlandske medier har bandet blant annet blitt sammenlignet med Blondie.

31-åringen håper nå på at fansen vil følge henne videre.

- Det blir spennende musikk. Jeg kan love at fansen ikke vil bli skuffet. Det har vært rart for meg å stå på sidelinjen den siste tiden, for jeg har jo stått på scenen i over ti år. Men nå gleder jeg meg til å møte fansen min igjen - og å få nye fans, sier hun.

Det har lenge vært stille rundt Surferosa, den siste plata ble utgitt i 2008. En stor del av grunnen til det er at Mariann har vært totalt utslitt.

- Jeg var ikke lei i det hele tatt, men veldig utslitt. Jeg var rett og slett sliten i hele kroppen.

Sangerinnen har vært sammen med snowboard-esset Daniel Franck i snart to år nå, men hun hevder at han ikke er en stor inspirasjon for henne når hun skriver sanger.

- Daniel har ikke hatt noe med ny inspirasjon å gjøre. Jeg får mye inspirasjon når jeg går på konserter. Eller, Daniel har jo selvfølgelig inspirert meg på en måte, men vi er veldig flinke til å separere arbeid og følelser, sier hun.

Soloplaten vil være klar iløpet av neste år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg føler meg tråkket på