Victoria Beckham:

- Ja, det er min rumpe

Victoria Beckham overrasker på Instagram.

IKKE SJENERT: Victoria Beckham holder ikke igjen når hun skal reklamere for eget klesmerke. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB
IKKE SJENERT: Victoria Beckham holder ikke igjen når hun skal reklamere for eget klesmerke. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (48) har vist seg å ha flere talenter. Fra å først bli verdenskjent som «Posh Spice» i «Spice Girls», til å nå gjøre det godt som klesdesigner.

På privaten er hun gift med tidligere fotballproff David Beckham (47), som hun deler barna Brooklyn (23), Romeo (19), Cruz (17) og Harper (10) med.

De seineste dagene har hun flere ganger tatt til Instagram for å dele siste nytt fra klesmerket sitt. Beckham gjør nemlig som blant andre Kim Kardashian (41), og lanserer shapewear.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

I den anledning har hun postet bilder av seg selv, og andre, i de ulike plaggene - deriblant et bilde av en bar rumpe i det som ser ut som en body.

Og hvis noen skulle lure på hvem sin rumpe det er, så har Victoria tatt en for laget og fjernet all tvil.

RUMPA BAR: Victoria Beckham holder ikke tilbake når hun skal fronte sin nye kolleksjon. Foto: Instagram
RUMPA BAR: Victoria Beckham holder ikke tilbake når hun skal fronte sin nye kolleksjon. Foto: Instagram Vis mer

På en Story har designeren postet rumpebildet og la samtidig ved en klar beskjed.

«Ja! Det er MIN RUMPE», skrev hun og la ved en latteremoji.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Posh»s tilhengere lot ikke bildet gå forbi i stillhet, og under innlegget har det rent inn med både kommentarer og likerklikk.

Mens noen har lagt igjen ulike emojier, som blant annet flammer, hjerter og ferskener, har andre brukt ord.

«Elsker det!!! Takk for at du introduserer normale kropper også!!! Ikke bare gigantiske rumper!!!».

YDMYKES: David Beckham fikk virkelig kjørt seg da James Corden regisserte en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Viste frem ektemannens rumpe

Dette er imidlertid ikke første gangen Victoria deler lettkledde bakdeler på bildedelingstjenesten. Også i fjor høst skapte hun overskrifter da hun viste fram en rumpe - men den gang var det ikke hennes egen.

«God søndag. Bare hyggelig», skrev motedronningen til et bilde av ektemannen som ligger i et basseng. På bildet hadde han (eller kona) dratt ned Versace-badebuksene slik at rumpa ble bar - til stor glede for fansen.

«Dette er den mest fantastiske gavmildheten jeg noen gang har vært vitne til», kommenterte en følger.

«Dette er grunnen til at David har flere følgere enn Brooklyn», skrev en annen, og refererte til parets sønn. De har henholdsvis 72,7 og 13,8 millioner følgere på Instagram.

GODE FERDIGHETER: I en Instagram-video viste David Beckhams datter Harper frem sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

LES OGSÅ: Møtte Beckham: - Ble helt skjelven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer