GRATULERTE: Talkshow-verten Conan O'Brien skal ha tatt Foxx i hånden og gratulert han, etter at skuespilleren innrømmet at nakenbildet var ekte.  Foto: Stella Pictures
GRATULERTE: Talkshow-verten Conan O'Brien skal ha tatt Foxx i hånden og gratulert han, etter at skuespilleren innrømmet at nakenbildet var ekte. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, det er meg på nakenbildet

Jamie Foxx snakker endelig om bildeskandalen.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller og radiovert Jamie Foxx (41) opplevde i sommer mange kjendisers mareritt, da et nakenbilde av han ble spredt på internett.

Bildet viser en svært velutstyrt Foxx, som tar bilde av seg selv i speilet på badet...

Mandag besøkte skuespilleren "The Tonight Show with Conan O’Brien" for å promotere sin noe film "Law Abiding Citizen", men ble samtidig spurt om nakenbildet som florerte på internett i sommer.

Talkshow-verten Conan O'Brien viste bildet på storskjerm, og dermed ble en noe flau Foxx tvunget til å kommentere den pinlige situasjonen.

41-åringen skal ha bekreftet at det er han på bildet, og forklarte at det var han selv som tok nakenbildet.

- Det som skjedde var at vi drev og spilte inn Miami Vice og jeg hadde en nakenscene der... Så makeup-artisten ville se meg før og etter, forklarte han i tv-studioet, ifølge nettstedet HiphopRX.

Talkshow-verten skal ifølge Stella ha tatt "Ray"-stjernen i hånden og gratulert han, etter at skuespilleren innrømmet at nakenbildet var ekte.

Foxx benyttet også anledningen til å unnskylde seg overfor familien for bildeskandalen...

41-åringen er på langt nær den første kjendisen som har fått spredt pikante bilder av seg på internett. Tidligere har både "Disney"-stjernen Vanessa Hudgens (20) og den norske skuepspilleren Kåre Conradi opplevd at hele verden har fått sett dem nakne.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: AP-politiker disket etter nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer