- Ja, det er gifteringer

Kjendisparets hemmelighet er avslørt.

<strong>VISTE FRAM NYE RINGER:</strong> Slik så det ut da Natalie Portman og Benjamin Millepied kom med nye ringer på fingrene under årets Oscar-utdeling. Foto: All Over
VISTE FRAM NYE RINGER: Slik så det ut da Natalie Portman og Benjamin Millepied kom med nye ringer på fingrene under årets Oscar-utdeling. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene om at «Black Swan»-stjernen Natalie Portman (30) og hennes samboer Benjamin Millepied (34) hadde giftet seg i hemmelighet begynte raskt å svirre, da de to ankom søndagens Oscar-utdeling med nye ringer på fingrene.

Nå bekrefter smykkedesigneren Jamie Wolf den glade nyheten.

- Ja, det er gifteringer. Jeg designet gifteringene som Natalie Portman og Benjamin Millepied bruker. De er laget av gjenvinnbart platina og konfliktfrie diamanter, sier han til US Weekly.

Hverken Portman eller Millepied har foreløpig ikke kommentert uttalelsen.

Det er ikke kjent når og bryllupet skal ha blitt avholdt.

Paret forlovet seg i 2010, og har sønnen Aleph (8 mnd.) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de verst kledde på Oscar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer