Ja, de skal skilles

- Heidi har søkt om skilsmisse fra Spencer.

SKILLES: De lykkelige tidene som gift er snart over for Heidi Montag og Spencer Pratt. Foto: All Over Press
SKILLES: De lykkelige tidene som gift er snart over for Heidi Montag og Spencer Pratt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er to måneder siden Heidi Montag (23) søkte om å separeres fra Spencer Pratt (26). I etterkant var det mange skeptikere, som blant annet trodde at det hele var et nytt stunt for å få oppmerksomhet.

Det var det tydeligvis ikke. Nå har nemlig Montag søkt om skilsmisse fra ektemannen.

23-åringen stilte fredag opp i retten i Santa Monica og leverte skilsmissepapirene. Hun hevder ugjenopprettelige forskjeller er grunnen til at hun ønsker å skille seg.

- Heidi har endret hennes søknad om separasjon, og har søkt om at ekteskapet med Spencer Pratt oppløses, bekrefter Montags advokat, Jodeane Farrell til People.com.


- Partene har blitt enige om at de ønsker at skilsmissen skal bli fullført raskt, og ikke i rettssalen. Begge partene er venner med hverandre og fornøyd med muligheten om å fullføre deres skilsmisse.

Paret giftet seg i april 2009 i en kirke i Pasadena, California. Nå går det mot slutten for reality-paret.

Pratt innrømmet nylig overfor People.com at han satte kjendisstatusen foran ekteskapet, noe som naturlig nok ikke falt i smak i hjemmet.

- Vi elsker hverandre, men jeg elsker kjendistilværelsen, og kommer aldri til å vokse fra den. Heidi vet det, og ønsker det ikke, sa han.

Heidi gikk tidligere i år gjennom svimlende ti skjønnhetsoperasjoner på én dag. I tiden etter har hun forsøkt seg som skuespiller, samt som popstjerne.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun snakker ikke med noen lenger