BEKREFTER BRUDDET: Cheryl Cole skal separeres fra sin ektemann, fotballproffen Ashley Cole. Foto: Stella Pictures
BEKREFTER BRUDDET: Cheryl Cole skal separeres fra sin ektemann, fotballproffen Ashley Cole. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ja, de skal separeres

Cheryl Cole bekrefter for første gang at forholdet er over...

SEHER.NO: Etter at Chelsea-stjernen Ashley Cole skal ha vært utro mot kona Cheryl (26) med hele tre kvinner, samt sendt nakenbilder av seg selv til en fjerde kvinne, har ryktene svirret om når "X Factor"-dommeren ville søke om skilsmisse.

Venner av Cheryl hevdet nylig at det ville skje innen to uker. Og de fikk rett. Nå bekrefter Cheryl Cole gjennom en pressemelding tirsdag ettermiddag, at hun skal separeres fra ektemannen. Det skriver Sky News.

- Cheryl Cole separerer seg fra hennes ektemann Ashley Cole. Cheryl ber media om å respektere hennes privatliv gjennom denne vanskelige tiden. Vi har ingen ytterligere kommentarer, sier Coles talsmann, Sundraj Sreenivasan, i en pressemelding.

Sreenivasan legger overfor Sky News til at de andre fire medlemmene i Cheryls gruppe "Girl's Aloud" viser sangeren sin fulle støtte.

Cheryl dro nylig til Los Angeles, men lot gifteringen være igjen i London. Ifølge The Sun skal skjønnheten ha slått opp med Ashley på en tekstmelding.

- Flytt ut av huset, det er slutt, skrev hun til Ashley, som hun giftet seg med i 2006.

Flere medier har den siste tiden meldt om at Cheryl har blitt observert ved flere anledninger i Los Angeles, sammen med danseren Derek Hough. Det har blitt spekulert i om de har funnet tonen, men hittil har ingen uttalt seg om de er noe mer enn bare venner.

Nå er imidlertid Cheryl tilbake i London, og det er ventet at det vil bli kjempet en slu kamp om parets eiendeler i skilsmisseoppgjøret.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slo opp via teksmelding