- TO SIDER AV SAMME MYNT: Amy Winehouses svigermor hevder popstjernen har vært i kontakt med eks-mannen Blake Fielder-Civil hver dag siden skilsmissen i juli. Foto: All Over Press
- TO SIDER AV SAMME MYNT: Amy Winehouses svigermor hevder popstjernen har vært i kontakt med eks-mannen Blake Fielder-Civil hver dag siden skilsmissen i juli. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, de skal gifte seg

Svigermor hevder Amy Winehouse bare venter på en ting...

SEHER.NO: Etter at den skandaleombruste "Rehab"-sangeren Amy Winehouse (26) i november begynte å gå med en diger ring, har britiske aviser vært fulle av rykter om at hun er i ferd med å finne tilbake til sin narkotika-avhengige eks-mann Blake Fielder-Civil (31).

Nå bekrefter Blakes mor Georgette til avisen Sunday Mirror at det tidligere ekteparet har bestemt seg for å gifte seg på nytt, fem måneder etter at de skilte seg.


Amy er ifølge svigermoren stormende nyforelsket i Blake, som for tiden prøver å kvitte seg med narkotikaavhengigheten på et senter mot rusmisbruk. -  De snakker sammen flere timer via web-kamera hver dag. Så fort Blake blir ferdig med sitt opphold på avvenningsklinikken, kommer han til å dra rett til Amy i London. Der vil de nok låse dørene og ignorere alle telefoner. Men jeg vet det ikke vil ta lang tid før jeg får beskjed om at vil reise av sted for å gifte seg, sier hun.

Ringen Amy nå går rundt og viser stolt fram, skal være den samme diamantringen fra den eksklusive smykkekjeden Tiffany's, som Blake fridde med i 2007.

- Det er den samme ringen, samme Amy og samme Blake. De sluttet aldri å elske hverandre og har snakket sammen hver dag siden skilsmissen, sier Blakes mor.

Amy Winehouse og Blake - som var innblandet i den ene narkotikaskandalen etter den andre mens de var gift - håper nå på en ny og rusfri framtid sammen.

- Blake sa til meg at de begge følte seg presset til å skille seg og at det bare er et stykke papir. De har begge sagt til meg at de føler seg som to sider av den samme mynten, sier Georgette til Sunday Mirror.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: - Vi har bare vært skilt på papiret