- Ja, de skal gifte seg

To skilsmisser har ikke skremt TV-stjernen fra å gå til alters igjen.

FORLOVET SEG: En talsmann for modellen og TV-stjernen  Katie Price bekrefter til The Sun at hun har forlovet seg med Leonardo Penna. Foto: Stella Pictures
FORLOVET SEG: En talsmann for modellen og TV-stjernen Katie Price bekrefter til The Sun at hun har forlovet seg med Leonardo Penna. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske TV-stjernen og tidligere glamourmodellen Katie Price (33) - også kjent som Jordan - har dårlig erfaring med ekteskap, etter å ha opplevet skilsmisser fra både slåsskjempen Alex Reid og artisten Peter Andre.

Men nå satser Price på at alle gode ting er tre, etter å ha svart «ja» på frieriet tl sin argentinske kjæreste Leonardo Penna.

- Ja, det stemmer, de skal gifte seg. Leonardo fridde til Katie mens de var på skiferie, og hun aksepterte. De har sagt det til barna hennes, men hadde håpet å holde det hemmelig en stund til, sier en talsmann for Price til The Sun.

Foreløpig skal paret ikke ha startet på bryllupsplanleggingen.

Price - som har har to barn fra ekteskapet med Peter André, i tillegg til at hun har sønnen Harvey (10) med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke - må også fullføre skilsmissen fra Alex Reid, før hun kan gå til alters igjen.

Det ser imidlertid ikke ut til å legge noen demper på hennes glede.

«Wohoo! Jeg er så glad» skrev hun fredag på sin Twitter-side ifølge The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vet ikke hvor mange ganger jeg har operert meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer