BEKREFTER BRUDDET: - Jake og Vienna har gjort det slutt. Nå er de begge takknemlige for sin rett til privatliv, sier en talsperson for TV-paret. Foto: Stella Pictures
BEKREFTER BRUDDET: - Jake og Vienna har gjort det slutt. Nå er de begge takknemlige for sin rett til privatliv, sier en talsperson for TV-paret. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, de har gjort det slutt

Den amerikanske TV-stjernen er igjen singel.

SEHER.NO: Mange seere av den amerikanske «Ungkaren» stønnet da Jake Pavelka (32) plukket ut Vienna Girardi til tross for de tabloide ryktene som florerte om Girardis ville fortid, beskyldninger om svik og plastiske operasjoner.

Pavelka forsvarte henne, og sin egen avgjørelse. Men bare tre månedere senere, er det tydelig at noe har gått fryktelig galt på veien, skriver People.

- Ja, Jake og Vienna har gjort det slutt. Nå er de begge takknemlige for sin rett til privatliv, sier en representant for paret til nettstedet.
 
Årsaken til bruddet er foreløpig ikke kjent. Etter å ha røket ut av «Dancing With the Stars» i april, snakket 32-åringen om behovet han hadde til å bruke tid på Girardi for å «fokusere på vårt forhold og for å se hvilken vending livet tar etter det».

I øyeblikket befinner Pavelka seg i Atlanda, der han skal være med iden evigvarende serien "Drop Dead Diva". Girardi på sin side er i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal prøve å finne en kjæreste