SLUTT: Det fem år lange forholdet mellom de britiske filmstjernene Keira Knightley og Rupert Friend skal ha tatt slutt.  Foto: All Over Press
SLUTT: Det fem år lange forholdet mellom de britiske filmstjernene Keira Knightley og Rupert Friend skal ha tatt slutt. Foto: All Over Press Vis mer

- Ja, de har gjort det slutt

Filmstjernen Keira Knightley er singel igjen.

Publisert
SEHER.NO:  Den britiske filmstjernen Keira Knightley (25), kjent fra filmer som «Stolthet og fordom», «Pirates of the Caribbean» og «Atonement», har blitt singel igjen.

Ifølge The Sun skal 25-åringen og hennes kjæreste gjennom fem år, skuespillerkollega Rupert Friend (29), ha endt sitt forhold som følge av arbeidspress og for mye fokus fra pressen.

Det var Keiras far, Will Knightley, som bekreftet bruddet denne uken.

- Ja, de har gjort det slutt. Det er sånt som skjer, dessverre. Den eneste muligheten er å gå videre, sier Knightley.

Ifølge kjendispappaen skal datteren være svært lei seg over bruddet, selv om hun og kjæresten skal ha blitt enige om avgjørelsen.

- De var sammen ganske lenge, og det er alltid tøft å gjøre det slutt. Nå fokuserer hun på arbeidet sitt, sier han.

Keira møtte Rupert  under innspillingen av «Stolthet og fordom» i 2005, og de to har lenge vært kjent som et av Storbritannias mest stabile film-par.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen har imidlertid opplevd et enormt fokus på sitt privatliv etter at hun for alvor slo gjennom med filmen «Bend it like Beckham» i 2002, og har både vært nominert til Oscar og BAFTA. I tillegg er hun blant Storbritannias mesttjenende skuespillerinner med en estimert formue på rundt 280 millioner kroner.

Ifølge kilder var det fokuset fra pressen og det å stadig være i rampelyset som skal ha ødelagt forholdet. Rykter om at det gikk mot brudd startet allerede i desember, da Friend ankom galla-produksjonen av «Nøtteknekkeren» i London uten sin kjære.

Skuespilleren tok istedet med seg moren Caroline.

Bruddet skal ha skjedd rett før jul, og venner av Rupert innrømmer at oppmerksomheten fra pressen ble for mye for ham. 

- Rupert hater tanken på å bli fotfulgt og fotografert. Keira er til en viss grad nødt til å akseptere det, som følge av hennes økende profilering. Det påvirket harmonien i forholdet. Presset ble for mye, og de ble enige om å gå hver til sitt. De er fortsatt venner, og kommer til å være det alltid, sier en venn av paret.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Brøt seg inn på Keiras soverom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer