LEVER LYKKELIG: - De er veldig lykkelige sammen og svært forelsket, sier Kelsey Grammers talsperson, som avslører at de to nå har forlovet seg. Foto: Stella Pictures
LEVER LYKKELIG: - De er veldig lykkelige sammen og svært forelsket, sier Kelsey Grammers talsperson, som avslører at de to nå har forlovet seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, de har forlovet seg

TV-stjernen ville holde nyheten hemmelig.

Publisert
SEHER.NO: I juli kom nyheten om at «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (55) skal skilles igjen, 13 år etter at han giftet seg for tredje gang. Like etter ble 55-åringen observert arm i arm med Kayte Walsh (29) i New York. På samme tid bekreftet en talsperson for Grammer at de to har blitt kjærester.

Nå skal paret etter sigende gifte seg, skriver People.
 
- Ja, de har forlovet seg. De er veldig lykkelige sammen og svært forelsket. Grunnen til at de ikke har kommet med denne nyheten før nå, er at de ville at dette skulle være hemmelig - slik at de kunne nyte privatlivet, sier «Frasier»-stjernens talsperson til nettstedet.
 
29 år gamle Walsh, som jobber i flybransjen, var gravid med Grammers barn, men graviditeten slo feil, slik at hun aldri fikk båret fram barnet.

Grammer har to barn med eks-kona Camille, datteren Mason (8) og Jude (6). I tillegg har han to eldre døtre, Spencer og Greer, fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kelsey Grammer dumpet kona med telefonen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer