- Ja, de har forlovet seg

Stjerneparet har datet i fem måneder.

NYTT FORHOLD: Det er kun fem måneder siden paret begynte å date. Nå har de bestemt seg for å gifte seg. Foto: Stella Pictures
NYTT FORHOLD: Det er kun fem måneder siden paret begynte å date. Nå har de bestemt seg for å gifte seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Amy Smart og TV-snekkeren Carter Oosterhouse har forlovet seg.

- Ja, de har forlovet seg, bekrefter Smarts talsperson overfor nettstedet People.com.

Paret begynte å date i november, men det var ikke før i januar at de først ble observert sammen. Nå, fem måneder, etter at de først møttes, har de bestemt seg for å gifte seg.

«Det ser ut som om TV-snekkeren Carter Oosterhouse kan bygge mer enn bare hyller. Nå bygger han et varig forhold med skuespilleren Amy Smart.», skriver nettstedet.

Smart er mest kjent for sine roller i «The Butterfly Effect» og «Varsity Blues», mens Oosterhouse har blitt kjent som snekker i seriene «Trading Spaces» og «Carter Can».

- De har mange felles interesser. Det er fortsatt ganske nytt, men det virker som de har det fantastisk sammen, sa en kilde tidligere til People.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Heroes-stjerne giftet seg