Ja, de er forlovet!

Men han gjør alt for å skjule det...

SKAL GIFTE SEG: Simon Cowell og Mezhgan Hussainy. Foto: Stella Pictures
SKAL GIFTE SEG: Simon Cowell og Mezhgan Hussainy. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Rykteflommen har strømmet på de siste ukene, men nå skal det endelig være bekreftet. "Idol"-dommer Simon Cowell (50) har forlovet seg med kjæresten Mezhgan Hussainy. Det skriver Us Magazine.

Flere kilder bekrefter nyheten til nettstedet, og Hussainy har i tillegg bekreftet det selv overfor Radar Online.

Men den velkjente TV-dommeren virker å gjøre alt for å skjule forlovelsen. Cowells talsmann ønsket ikke å snakke om det, og sa til Us Magazine at "Simon ønsker ikke å diskutere sitt privatliv".

I tillegg skal Cowells nære venn, Max Clifford, ha nektet for at "X Factor"-dommeren er klar for å slå seg til ro.

- Jeg snakket med Simon i London i går kveld, like før han fløy tilbake til Los Angeles. Jeg spurte ham: "Er du forlovet? Er det sant?", men han nektet for det og sa: "Nei nei, jeg er ikke forlovet".

Likevel fortalte Clifford at de var i et forhold og at de har det veldig bra sammen.

Hussainy, som er en velkjent sminkør, møtte Cowell for flere år siden, men det var først nylig at paret sperret øynene opp for hverandre.

- Jeg er veldig forelsket i Mezghan, jeg tror hun er den rette. Hun er veldig spesiell. Du vet det når du har funnet noen som er veldig spesielle, sa Cowell tidligere i et TV-intervju med Piers Morgan.


Cowell var tidligere sammen med modellen Terri Seymour.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har han fridd til kjæresten