- Ja, de dater!

Rap-stjernen og talkshowdronningen har funnet lykken.

DATER: Kilder bekrefter nå at talkshowdronningen Chelsea Handler og rap-stjernen 50 Cent dater. Foto: All Over Press
DATER: Kilder bekrefter nå at talkshowdronningen Chelsea Handler og rap-stjernen 50 Cent dater. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har de siste dagene versert en rekke rykter om at rap-stjernen 50 Cent (35) og talkshowdronningen Chelsea Handler (35) skal ha blitt sammen.

Og nå bekrefter kilder forholdet, skriver Us magazine.


Ifølge venner av stjernene har de to datet en god stund nå, og paret ble blant annet observert på romanstisk date i New Orleans forrige helg.

- De dater. De har holdt på en stund nå. Det er vel mer en slik «hookup»-greie - at de møtes når de er i samme by, sier en kilde.

Så langt har hverken stjernene, eller deres respektive talspersoner, ønsket å kommentere romanseryktene.

- Hun sparer alle sine kommentarer til showet sitt, sier en talsperson for Handlers show «Chelsea Lately».

Handler, som var vert for MTV Video Music Awards i september, brøt nylig sitt forhold til Animal Planet-stjernen Dave Salmoni.

50 Cent har på sin side tidligere datet skuespillerinnen Vivica Fox, og har en sønn, Marquise (12), med ekskjæresten Shaniqua Tompkins.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Se, så tynn han har blitt!


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer