<strong>RASKT VIDERE:</strong> Forholdet mellom Zellweger og eksen Bradley Cooper tok slutt i mars. Nå har hun blitt observert med skuespiller John Stamos. Foto: Stella Pictures
RASKT VIDERE: Forholdet mellom Zellweger og eksen Bradley Cooper tok slutt i mars. Nå har hun blitt observert med skuespiller John Stamos. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, de dater hverandre

Ble observert i hete omfavnelser.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerne Renee Zellweger og John Stamos er angivelig Hollywoods nye stjernepar.

Oscar-vinneren Zellweger brøt med Bradlwy Cooper i mars. Nå skal hun ha funnet lykken med den tidligere «Under Samme Tak»-stjernen. De to ble nylig observert i hete omfavnelser i Disneyland.

- De så virkelig nære ut, og de var veldig glade. De prøvde å ikke bli lagt merke til, men de hadde det kjempegøy, lo og danset i det de gikk fra en karusell til en annen, sier en kilde ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Zellweger og Cooper var sammen i to år, og mange ble overrasket da det tidligere i år ble slutt, etter at ryktene om giftermål hadde gått i kjendispressen.

Hun har også vært sammen med Jim Carrey og Jack White. I tillegg har hun vært gift med sangeren Kenny Chesney.

Stamos var gift med skuespilleren Rebecca Romijn i ti år. Forholdet tok slutt i 2004.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Så skremmende tynn ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer