- Ja, bryllupet hennes er avlyst

Skuespillerstjernen bekrefter ryktene.

AVLYSER: - Tara Reid kan bekrefte at det ikke blir noe av bryllupet 22. mai, sier Tara Reids talsperson. Foto: Stella Pictures
AVLYSER: - Tara Reid kan bekrefte at det ikke blir noe av bryllupet 22. mai, sier Tara Reids talsperson. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I januar kunne representantene til «American Pie»-stjernen Tara Reid (34) avsløre at hun og kjæresten Michael Axtmann hadde forlovet seg.

Tirsdag skrev derimot Seher.no at det nå, bare måneder etter at frieriet skjedde, ser ut ut til at forlovelsen er over. Filmstjernen endret nemlig sivilstatusen sin på Facebook fra «engaged» til «single». 

Nå bekrefter 34-åringens talsperson at bryllupsplanene neste måned har blitt kansellert. Men Reid nekter likevel å utdype saken nærmere.

- Tara Reid kan bekrefte at det ikke blir noe av bryllupet 22. mai, er alt talspersonen vil si, ifølge People.

Tara og Michael har vært et par siden i fjor vinter, og skal ha planlagt å holde en liten, privat bryllupsseremoni. Reid skal blant annet ha leid inn designer Rani Totman for å lage brudekjolen hennes, noe som nå altså heller ikke blir noe av.

- Jeg har alltid drømt om den eventy Askepott-looken. Det er bare et øyeblikk i livet ditt du kan kle deg slik, så jeg har lyst til å gå «over-the-top». Jeg vil være en prinsesse, har hun  tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: - Nå skal hun gifte seg