GODKJENNER NY DATE: - Britneys pappa elsker ham, Jason er det beste som har hendt henne, sier en kilde om forholdet mellom Britney Spears og Jason Trawick. Foto: All Over Press
GODKJENNER NY DATE: - Britneys pappa elsker ham, Jason er det beste som har hendt henne, sier en kilde om forholdet mellom Britney Spears og Jason Trawick. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, Britney dater agenten sin

Og nå skal superstjernens familie ha gitt sin velsignelse.

SEHER.NO: I mars startet ryktene om at popprinsessen Britney Spears (27) skal ha falt for egen agent, Jason Trawick (37).

Også i fjor vår kunne flere medier rapportere at artisten og agenten hadde funnet tonen, selv om kilder senere gikk ut og avviste romanseryktene. Nå forteller en ny kilde til People at de to dater som aldri før - og at Britneys familie har akseptert det som kan bli hennes nye kjæreste.

- De dater definitivt. Og Britneys pappa elsker ham, Jason er det beste som har hendt henne, sier kilden til nettstedet.

De siste månedene har Trawick ofte blitt fotografert sammen med popstjernen. Blant annet da hun - sammen med sønnene sine Preston (3) og Jaden (2) reiste til Bahamas i mai.

- De er veldig søte sammen. Hun har alltid likt Trawick, som også er en av de beste vennene til broren hennes, Bryan. Han gjør Britney veldig glad, i tillegg til at han er fantastisk sammen med barna, hevder kilden.

27-åringens talsperson vil overfor People ikke kommentere saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se Britneys private feriebilder