Superbowl:

J. Los datter stjal showet

Datteren til Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz (11), stjal oppmerksomheten da moren og popstjernekollega Shakira opptrådte i pausen under Superbowl.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år er det enorme forventninger til noen av verdens største stjerner når de opptrer i pausen i den amerikanske fotballfinalen Superbowl. I år var det J. Lo og Shakira som hadde fått det ærefulle oppdraget under kampen i Miami.

De to benyttet muligheten til å løfte fram latinamerikansk kultur og spilte en medley av hitlåtene sine.

Lopez tok også med seg sin 11 år gamle datter opp på scenen. De to sang en blanding av Bruce Springsteens «Born in the USA» og Lopez' egen hit «Let’s Get Loud», skrevet av Gloria Estefan. Bak dem satt Shakira ved et slagverk og hamret ut en trommesolo.

Hyllet røttene

11-åringen strålte på scenen i en hvit, langermet kjole med kort skjørt. I midjen hadde hun et gullbelte. Mamma J. Lo hadde drapert et fjærkledd amerikansk flagg rundt skuldrene. Når hun løftet på armene viste kreasjonen, signert Versace, det puertorikanske flagget.

Begge J. Los foreldre er født i Puerto Rico, og Lopez har gjennom tidene vist at hun er stolt over røttene sine. Til tross for at Emme kun hadde en kjapp opptreden i løpet av det halvtimes lange pauseshowet, er det hun som har fått mest oppmerksomhet.

Etterpå flommet nemlig sosiale medier og tradisjonelle medier over av hyllester til den unge jenta.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i den nye filmen «Hustler» som har premiere i september. I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

- Den beste delen

- Lopez ønsket datteren velkommen på scenen til en angelisk åpning av «Let´s Get Loud», skriver Hollywood Reporter.

- Den beste delen av pauseshowet er J.Lo som synger med datteren Emme og Shakira, skriver Elle-redaktør Alyssa Bailey på Twitter.

J. os meddommer i American Idol, Ryan Seacrest, hyllet også opptredenen.

- Pauseshowet var på nivå med en olympisk åpningsseremoni. Presisjon og kraft fra Shakira og J. Lo... Og Emme, JBalvin og Bad Bunny, skriver Seacrest på Twitter og legger til:

- Koreografien...de klassiske låtene...produksjonen...Emmes overraskelsesopptreden. Utrolig, J. Lo og Shakira!

Stolt pappa

Også Marc Anthony (51), Emmes far og Lopez' ektemann, har hyllet datteren på Twitter.

- Emme, pappa er så stolt av deg. Du er mitt hjerte, og jeg er din bestandig, skriver han etter opptredenen.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Sammen med Lopez har han også Emmes tvillingbror Macimillian (11). Lopez og Anthony skilte seg i 2014, men har beholdt vennskapet. De har et godt samarbeid om barna, og har flere ganger gitt uttrykk for sin kjærlighet til hverandre. De har begge gått videre etter bruddet - Lopez er i dag lykkelig forelsket i sin nye flamme, Alex Rodriguez (43), mens Anthony både har blitt gift og skilt seg på nytt i ettertid.

- Beste bursdaggaven

Også Shakira har tvitret om opptredenen i ettertid, og er tydelig fornøyd med innsatsen.

- Den beste bursdagsgaven har vært all støtten fra all fansen og det mest fantastiske og hardtarbeidende teamet en artist kan ønske seg. Vi latinoer klatret Kilimanjaro og skapte historie i kveld, og vi kunne ikke ha gjort det uten alle dere, oppsummerer Shakira selv på Twitter.

Opptredenen inneholdt også en rørende hyllest til basketlegenden Kobe Bryant og datteren Gianna (13), som døde i en helikopterstyrt forrige helg.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: J-Lo letter på sløret om sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer