«J. Lo» viste frem bikinikroppen for venninnen

Poserte på sexy bilder for «Kongen av Queens»-stjerne, før hun delte bildene med fansen.

FLOTT OVER 40: Jennifer Lopez fyller 45 år på torsdag, men er minst like flott som i sine yngre dager. Her poserer hun i anledning Versace-showet under Paris Fashion Week i starten av juli.  Foto: Stella Pictures
FLOTT OVER 40: Jennifer Lopez fyller 45 år på torsdag, men er minst like flott som i sine yngre dager. Her poserer hun i anledning Versace-showet under Paris Fashion Week i starten av juli. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nysingle Jennifer Lopez, som fyller 45 år denne uken, ser lyst på livet for tiden.

Hun er aktuell med sitt åttende studioalbum, «A.K.A.», og fremfor å henge med den angivelig utro ekskjæresten Casper Smart (27), nyter hun late sommerdager i The Hamptons med bestevenninne og «Kongen av Queens»-skuespiller Leah Remini (44).

Bestevenninnenes påfunn er blitt grundig dokumentert på Lopez' Instagram-profil.

De siste dagene har Brooklyn-«bestisene» solt og moret seg ved bassenget - Leah har blant annet gjort narr av den alltid glamourøse J. Lo i dette morsomme videoklippet ved popstjernens svømmebasseng.

Den smellvakre tobarnsmoren, som har tvillingene Maximilian David og Emme Maribel (6) med eksmannen Marc Anthony (45), lot også bestevenninnen fotografere henne i bikini både i helgen og tirsdag denne uken.

VISTE KROPPEN: Jennifer Lopez poserte smilende for bestevenninnen mens de ferierte sammen i popstjernens feriebolig i The Hamptons denne uken. Instagram-bildet har fått mye skryt fra J. Los følgere.  Foto: Stella Pictures
VISTE KROPPEN: Jennifer Lopez poserte smilende for bestevenninnen mens de ferierte sammen i popstjernens feriebolig i The Hamptons denne uken. Instagram-bildet har fått mye skryt fra J. Los følgere. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun skrek til meg «IKKE RØR DEG!». Nok et bilde av Remini..., skriver Lopez til det nyeste bikinibildet, der den yppige sangeren viser frem den veltrente magen sin.

Lørdag postet den «Booty»-aktuelle sangstjernen et annet lettkledd bilde på Instagram, der hun er iført en rød bikinitopp eller badedrakt med en generøs utringning. Kombinert med vått hår, store gulløreringer og markerte, rosa lepper, har bildet vekket mye begeistring hos Jennifers Instagram-følgere.

«Venninnen min tok dette bildet. Og fikk meg til å poste det! Gjett hvem? Leah Remini», skrev J. Lo nesten unnskyldende til bikinibildet, fulgt av hashtags som opplyste om at hun var på ferie og følte seg avslappet - men at hun snart skal tilbake på jobb.

LES OGSÅ: Sammenligner seg selv med Einstein

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer