- J. Lo stjal flyseter!

Plutselig virket ikke Mariah Carey så kravstor allikevel ...

DIVA: Spesialmat, aftenkjoler og knabbing av flyseter. Hvor ble "Jenny from the block" av? Foto: AP/Scanpix
DIVA: Spesialmat, aftenkjoler og knabbing av flyseter. Hvor ble "Jenny from the block" av? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke lett å være Jennifer Lopez om dagen.

Dagen etter at J. Lo blir parodiert i en pornofilm, spres nyheten om at latino-baben skapte furore under TomKats seremoni lørdag.

Ifølge Aftonbladet krevde hun blant annet at hennes frisør skulle være med henne på reisen til Italia, og dukket opp i aftenkjolen da Cruise og Holmes inviterte til en "casual" fest før seremonien braket løs.

Og - hun krevde spesialmat på hotellet midt på natta!

Dessuten klarte hennes assistent å stjele de beste plassene på privatflyet som skulle gå over dammen, like foran nesen på andre inviterte gjester som Jada Pinkett Smith og Cameron Crowe, skriver avisa.

SE HER: Mariah Careys diva-kur.

- Hun krevde spesialbehandling hele tiden, forteller en kilde til Bang. Blant annet krevde hun at en stor pose mat skulle vente i limousinen på vei til flyplassen - slik at hun og hennes Marc Anthony skulle slippe unna flymaten ...

Dermed kan vi vel trygt si farvel til "Jenny from the block", som Lopez liker å omtale seg som når hun er i det jordnære hjørnet ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer