FORLOVET: J-Lo og Affleck var lykkelige sammen fra 2002-2004. Foto: All Over Press
FORLOVET: J-Lo og Affleck var lykkelige sammen fra 2002-2004. Foto: All Over PressVis mer

J-Lo skadet karrieren min

Ben Affleck mener forholdet til Jennifer Lopez skadet skuespillerkarrieren hans.

SEHER.NO: Hollywoodskuespiller Ben Affleck (34) mener forholdet han hadde til skuespiller- og popstjerne Jennifer Lopez (38) var dårlig nytt for hans Hollywood-karriere, skriver Female First.


Affleck, som er mest kjent fra filmer som "Armageddon" og "Pearl Harbor", var sammen med popstjernen i to år (2002-2004), og paret var forlovet da det ble kjent at det gikk mot brudd.


Stjerneparet mente det var mediehets og paparazzipress som forårsaket bruddet.


Affleck, som har datteren Violet (14 måneder) med kona Jennifer Garner, mener også at hans romanse med "Jenny from the block" førte til at filmprodusenter og regissører  tok han mindre seriøst som skuespiller.


- Det var nok ikke så bra for karrieren min. Det som skjer er at det som står i tabloidene også til en viss grad overføres til ens filmarbeide, sier skuespilleren i et intervju med det amerikanske bladet Details.


- Går du på kino, går du bare en gang, men tabloidpressen og internett er overalt, en kan virkelig subsumere det offentlige bildet av en person, sier Affleck og legger til;  


- Jeg endte opp i den uheldige posisjonen at jeg var i et forhold der mediene hovedsaklig løy og fant på ting om oss bare for å selge blader og aviser, og det måtte jeg til gjengjeld betale en pris for.


LES OGSÅ: - Afflecks gode baby-råd