Jennifer Lopez

J-Lo nyter livet med storfamilien

Jennifer Lopez og Alex Rodrigues viste seg som par for første gang i mai og er allerede samboere.

PÅ BADEFERIE: Natasha, Alex og Ella stortrives sammen med Emme, Jennifer og Max. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ BADEFERIE: Natasha, Alex og Ella stortrives sammen med Emme, Jennifer og Max. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I mars svirret ryktene om at sangstjernen Jennifer Lopez (47) endelig hadde funnet den store kjærligheten igjen, etter å ha hatt et av-og-på-forhold til danseren Casper Smart (29) de siste årene.

I mai viste hun og baseball-stjernen Alex Rodrigues (41) verden sin kjærlighet på fest i New York.

- Hun er en utrolig mor

– Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt Alex da han var gjest på talkshowet The View.

SAMBOERE: A.Rod og J.Lo fant kjemien allerede på første date. Nå bor de sammen. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: A.Rod og J.Lo fant kjemien allerede på første date. Nå bor de sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Jennifer er en god mor, er viktig for Alex - som er kjent for å sette døtrene sine, Natasha (12) og Ella (9), foran alt.

Fant raskt tonen

Jennifer har også to barn, tvillingene Max og Emme (9), sammen med eks-mannen Marc Anthony (48). Og til de nyforelskedes store glede har de fire barna raskt funnet tonen med hverandre.

Nylig dro hele gjengen på ferie sammen til Den dominikanske republikk, og ifølge andre feriegjester skal de fire barna ha blitt ordentlig sammensveiset i løpet av langhelgen.

My #MCM 💗

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Bor sammen allerede

Nå har A-Rod flyttet inn til Jennifer og barna i hennes flotte herskapshus i Bel Air.

– Paret har knapt tilbragt tid fra hverandre siden de begynte å gå ut sammen, og nå er de klar for å ta forholdet et skritt videre, forteller en kilde til magasinet Life & Style.

Tre ganger er nok

Noen gifteplaner er det derimot ikke snakk om.

– Jennifer har vært gift tre ganger allerede – med Ojani Noa, Chris Judd og Marc Anthony. Hun har to nydelige barn som er det viktigste i livet hennes. Jeg tror ikke hun føler at hun må få ring på fingeren for å føle at hun er i et forpliktende kjærlighetsforhold, sier en kilde til Entertainment Tonight.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok initiativet til første date

På besøk hos selveste Ellen DeGeneres lettet J-Lo på sløret om hvordan hun og Alex møttes, og hvordan det første stevnemøtet gikk.

Det var CNN som omtalte saken. De har sitert fra Ellens populære talkshow, der «Jenny from the Block»-sangeren var på besøk i april. I forbindelse med hennes forrige besøk på programmet, der hun måtte velge hvilken mannlig kjendis hun helst ville være sammen med, ble kjærlighetslivet hennes et tema.

MØTTE FAMILIEN: A.Rod fikk møte mamma Lopez i New York. Foto: NTB Scanpix
MØTTE FAMILIEN: A.Rod fikk møte mamma Lopez i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der avslørte Lopez at det var hun som tok initiativ til første date.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, forteller hun i programmet.

Programlederen lot det ikke ligge ved det. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjernen.

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbragt natten sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, fortalte hun til latter fra salen.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez introduserte kjæresten for moren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer