Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

J-Lo letter på sløret om sin nye kjæreste

- Vi koser oss

VISER KJÆRLIGHETEN: Den tidligere basketstjernen Alex Rodriguez og popikonet Jennifer Lopez har innledet et romantisk forhold. Det har de begge selv bekreftet nå. 

VISER KJÆRLIGHETEN: Den tidligere basketstjernen Alex Rodriguez og popikonet Jennifer Lopez har innledet et romantisk forhold. Det har de begge selv bekreftet nå. 

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I slutten av mars bekreftet den tidligere basketspilleren Alex Rodriguez (41) at han og popstjernen Jennifer Lopez (47) var et par, etter flere måneder med spekulasjoner fra fans og presse.

Turtelduene ble blant annet observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der stjernen selv delte en selfie med sin utkårede. Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Jennifer og Alex allerede hadde datet i flere måneder, og at følelsene dem i mellom begynte å vokse seg store.

Jennifer har imidlertid holdt seg taus om romansen - helt til nå. På besøk hos selveste Ellen DeGeneres lettet hun på sløret om hvordan hun og Alex møttes, og hvordan det første stevnemøtet gikk.

SAMMEN: Jennifer og Alex har brukt de siste månedene på å falle for hverandre. Her er de ute på tur i New York, og Jennifer vinker tydelig mot fansen. Foto: Splash News, NTB Scanpix
SAMMEN: Jennifer og Alex har brukt de siste månedene på å falle for hverandre. Her er de ute på tur i New York, og Jennifer vinker tydelig mot fansen. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

- Prikket ham

Det er CNN som omtaler saken. De har sitert fra Ellens populære talkshow, der «Jenny from the Block»-sangeren var på besøk denne uken. I forbindelse med hennes forrige besøk på programmet, der hun måtte velge hvilken mannlig kjendis hun helst ville være sammen med, ble kjærlighetslivet hennes et tema.

Der avslørte Lopez at det var hun som tok initiativ til første date.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, forteller hun i programmet.

Programlederen lot det ikke ligge ved det. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjernen.

STJERNE: Jennifer Lopez er en av de mestselgende kvinnelige artistene i USA. Her er opptrer hun i Den dominikanske republikk for første gang. Foto: Splash, NTB Scanpix
STJERNE: Jennifer Lopez er en av de mestselgende kvinnelige artistene i USA. Her er opptrer hun i Den dominikanske republikk for første gang. Foto: Splash, NTB Scanpix Vis mer

- Supert

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbragt natten sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, forteller hun til latter fra salen.

Selv om hun aldri åpenbart bekreftet forholdet med et enkelt «ja» eller «nei», la ikke popstjernen skjul på følelsene sine. Rodriguez fortalte mye av det samme da han i slutten av mars besøkte tv-programmet «The View».

- Det er opplagt, svarte idrett-stjernen på spørsmål om de var et par.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han.

41-åringen, som tidligere har vært sammen med stjerner som Kate Hudson (37) og Cameron Diaz (44), avslørte også at Lopez er en svært jordnær kvinne.

- Hun liker de enkle tingene. Hun er en veldig, veldig enkel person. Hun elsker familien. Hun er en fantastisk søster og en fantastisk datter, delte Rodriguez videre.

Mens Lopez har tvillingene Max og Emme (9) med eks-mannen Marc Anthony (48), har Rodriguez døtrene Natasha (12) og Ella (8) med eks-kona Cynthia Scurtis - som han skilte seg fra i 2008.

LES OGSÅ: - Jennifer Lopez dumpet kjæresten fordi han var utro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer