Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

J-Lo kysset sin nye kjæreste i skjul

Turtelduene har holdt en lav profil siden de bekreftet forholdet.

VISER SIN KJÆRLIGHET: I mars ble det kjent at J-Lo hadde funnet lykken med Alex Rodrigues. Nå viser paret sin kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
VISER SIN KJÆRLIGHET: I mars ble det kjent at J-Lo hadde funnet lykken med Alex Rodrigues. Nå viser paret sin kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I slutten av mars ble det kjent at popstjernen Jennifer Lopez (47) hadde funnet lykken med den tidligere basketballspilleren Alex Rodriguez (41).

Rodriguez bekreftet den nye romansen da han gjestet TV-showet «The View» samme måned.

- Det er opplagt, svarte idrett-stjernen på spørsmål om de var et par.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han, ifølge People.

My #MCM 💗

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Først i slutten av april bekreftet Lopez forholdet, og innrømmet samtidig at det var hun som tok initiativ til første date.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, fortalte hun til Ellen DeGeneres.

Siden den gang har paret imidlertid holdt en lav profil, men nå kan det se ut til at de ikke lenger bryr seg om å skjule sin kjærlighet for omverdenen.

Mandag ble nemlig turtelduene observert mens de kysset kjærlig utenfor villaen Lopez har bodd på mens hun har holdt «All I Have»-showet sitt i Las Vegas.

Ifølge bildebyrået Scanpix, delte duoen et intimt øyeblikk halvannen time før popstjernen skulle på scenen i «Syndens by».

Her la Alex sine muskuløse armer rundt Jennifer mens de så hverandre dypt inn i øynene, smilte og kysset hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRLIG KYSS: Jennifer Lopez og Alex Rodrigues delte et kyss like før hun skulle holde sitt siste show i Las Vegas før sommeren. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIG KYSS: Jennifer Lopez og Alex Rodrigues delte et kyss like før hun skulle holde sitt siste show i Las Vegas før sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dro på romantisk ferie

Kort tid etter at romanseryktene begynte å svirre reiste paret på en romantisk ferietur til Bahamas.

Allerede da fyrte popstjernen opp under ryktene ved å dele bilde av seg selv og Rodrigues. Men like etterpå slettet hun det igjen.

Da J-Lo gjestet talkshowet til Ellen Degeneres fikk hun en rekke spørsmål fra programlederen.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

DeGeneres tok seg blant annet friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, og lurte spesielt på om de hadde tilbragt natten sammen.

Lopez kunne da fortelle at hun ikke er en slik type jente.

J-Lo kysset sin nye kjæreste i skjul

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, fortalte hun til latter fra salen.

Mens Lopez har tvillingene Max og Emme (9) med eks-mannen Marc Anthony (48), har Rodriguez døtrene Natasha (12) og Ella (8) med eks-kona Cynthia Scurtis - som han skilte seg fra i 2008.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Jennifer Lopez og Marc Anthony har tvillingene Max og Emme sammen. Foto: AP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Jennifer Lopez og Marc Anthony har tvillingene Max og Emme sammen. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

- Eks-kjæresten var utro

I august i fjor ble det kjent at Jennifer Lopez og hennes daværende kjæreste Casper Smart (29) hadde gjort det slutt.

Paret hevdet den gang at de skiltes som venner, men senere fortalte en kilde til People at bruddet var mer dramatisk enn man først trodde.

- Hun kastet han ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden, og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men da han gjorde det var hun ferdig, fortalte kilden til magasinet.

Paret prøvde i etterkant lenge å få forholdet til å fungere, men klarte ikke å lykkes.

AV-OG-PÅ: Jennifer og Casper Smart skal tidligere ha gjort det slutt. Paret fant tilbake til hverandre i 2015, men i fjor var forholdet igjen over. Foto: NTB Scanpix
AV-OG-PÅ: Jennifer og Casper Smart skal tidligere ha gjort det slutt. Paret fant tilbake til hverandre i 2015, men i fjor var forholdet igjen over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bella (19) avslører hvorfor hun dumpet Scott Disick

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer