J-Lo holder seg ung med grønnkål

Popstjernen avslører sine strenge livsstilsregler for å holde på sitt ungdommelige utseende.

VELDREID: Jennifer Lopez elsker å vise frem sine smekre former - og med god grunn. Foto: NTB Scanpix
VELDREID: Jennifer Lopez elsker å vise frem sine smekre former - og med god grunn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Til tross for at Jennifer Lopez nærmer seg 50, så har hun en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood.

For syv år siden ble hun tvillingmor til Max og Emme, som hun har fra ekteskapet med latinosangeren Marc Anthony (47), men det tok ikke lang tid før den mørke skjønnheten kvittet seg med babyvekten.

Nå avslører sangfuglen at hun jobber hardt for sin flotte figur, og deler samtidig flere av hemmelighetene til hvordan hun klarer å holde seg så ungdommelig.

- Jeg hverken røyker, drikker akohol eller koffein. Det ødelegger virkelig huden når du blir eldre, forteller 46-åringen til UsWeekly, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildene.

EVIG UNG: Jennifer Lopez ser alltid slående vakker ut på eventer og premierer. Foto: Ap
EVIG UNG: Jennifer Lopez ser alltid slående vakker ut på eventer og premierer. Foto: Ap Vis mer

Getting ready for 2016 like... #readytogetintoit #jlovegas #shadesofblue #americanidolthefarewellseason

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Har to personlige trenere

Og maten hun og barna putter i seg er for det meste grønt.

- Vi spiser mye grønnsaker som asparges, rosenkål og grønnkål, sier Lopez, og legger til at hun selv står for mesteparten av matlagingen.

- Jeg elsker å lage mat. Jeg tilbereder mye forskjellig, men elsker mat fra Puerto Rico. Det var det jeg vokste opp på.

Som skuespiller og artist er Jennifer ofte på farten, noe som ofte gjør at det er vanskelig å få timeplanen til å gå opp. For å holde seg i form benytter hun seg derfor av to personlige trenere. En på USAs østkyst og en på vestkysten.

- Når jeg er i New York trener jeg med David Kirsch. Han er en fantastisk trener. Og når jeg er i Los Angeles, trener jeg med Tracy Anderson. Jeg liker balansen dette gir meg. De har to veldig forskjellige treningsstiler, og jeg er glad i å gi kroppen min variasjon.

Saknen fortsetter under bildet.

HØYGRAVID: I syv år vår Jennifer Lopez gift med Marc Anthony, og i februar 2008 ble de tvillingforeldre. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: I syv år vår Jennifer Lopez gift med Marc Anthony, og i februar 2008 ble de tvillingforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil helst ha ti timers søvn

I tillegg til sin stenge diett er «Boy Next Door»-stjernen også nøye med å holde seg unna sola.

- slik at hun kan beholde sin friske og ungdommelig hud så lenge som mulig.

- Jeg er sjelden i sola, men hvis jeg er det, så bruker meg mye og høy faktor. Jeg har aldri oppholdt meg mye i sola, og det er derfor huden min holder seg så bra.

Mellom alle prosjektene Lopez sjonglerer, klarer hun også å finne tid til mental trening, ved å meditere 20 minutter daglig.

- Jeg er alltid på utkikk etter ting som gjør at jeg beholder bakkekontakten, forklarer hun.

Og skjønnhetssøvnen - den sluntrer hun aldri unna.

- Jeg elsker å sove i ni eller ti timer, men det skjer aldri. Men syv eller åtte timer er obligatorisk. Hvis jeg ikke får såpass med søvn, føler jeg meg ikke bra. Jeg blir emosjonell, og føler meg gal og trøtt hele tiden.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Grønnkål er en svært sunn grønnsak som har vært i vinden i det siste. Høsten 2014 iførte selveste Beyoncé (34) seg en collegegenser som promoterte grønnsaken, i forbindelse med musikkvideoen «7/11».

 

LES OGSÅ: Her går Jennifer Lopez' drøm i oppfyllelse